MENÜ

Kadir Keleş Trabzonspor'da

Trabzonspor, 1461 Trabzon'dan Kadir Keleş'i transfer ederek, sol bek arayışlarına son noktayı koydu. Kadir, 1461 Trabzon'un kampından ayrılarak Trabzon'a geldi.

Kadir Keleş Trabzonspor'da

Trabzonspor, yeni sezon öncesi 1461 Trabzon'dan bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. 1461 Trabzon'dan Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Yusuf Erdoğan ve Caner Osmanpaşa'ya Davraz kampı öncesi imza attıran bordo mavililer, son olarak pilot takımdan Kadir Keleş'i kadroya dahil etti. Davraz kampı boyunca sol bekte beklediği verimi alamadığı Cech'i, Derry City ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçı kadrosuna almayan teknik direktör Mustafa Akçay, 1461 Trabzon'daki eski öğrencisi Kadir Keleş'in alınmasını istedi. Bunun üzerine Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, 1461 Trabzon'un kampını arayarak Kadir Keleş'in Trabzon'a dönmesini istedi.

AKÇAY'IN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN
Bu gelişme üzerine hemen kamptan ayrılan Kadir Keleş, Trabzon'a geldi. Yönetimle görüşecek olan futbolcunun 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu daha sonra sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 1461 Trabzon, Diyarbakırspor, Adana Demirspor ve son olarak yine 1461 Trabzon formalarını giydi. Akçay'ın 1461 Trabzon'da vazgeçmediği futbolcular arasında yer alan Kadir'in tecrübesiyle Trabzonspor'da kendine yer açmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CECH VE EMERSON YOLCU
Öte yandan Kadir Keleş'in de Trabzonspor'a alınmasının ardından sol bek Cech ve Emerson'un takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İki oyuncunun da kendilerine kulüp bulmamaları durumunda sözleşmelerinin feshedileceği öğrenildi. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, "Kontenjan oyuncularıyla ilgili yaşadığımız sıkıntıları en kısa sürede kesinlikle sonlandıracağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ