Arama

Popüler aramalar

Kaderin oyunu

Sporting Lizbon'dan 10 milyon Euro'ya alınan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle fazla şans bulamayan Bruma, Premier Lig'e gitmeye hazırlanıyordu. Tokatspor maçında yaşadığı sakatlık, tüm planları alt üst etti

Kaderin oyunu

Galatasaray’da Bruma’nın yaşadığı sakatlığın şoku sürüyor. Sezon başında 10 milyon Euro’ya Sporting Lizbon’dan transfer edilen Portekizli yıldızın Tokat ile oynanan kupa maçında diz bağları kopmuş ve geçtiğimiz gün ameliyat edilmişti. Sezonu kapatan genç oyuncunun Dünya Kupası’nda milli takım forması giyme hayalleri suya düştü. Ancak Bruma için kayıp bu kadarla da sınırlı değil. Yabancı kontenjanı nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar Sunderland’e kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu anlaşmaya göre İngiliz ekibinin 17 milyon Euro’ya Bruma’nın bonservisini alma hakkı da olacaktı.

Çifte hüzün yaşadı

Roberto Mancini, oyuncusunun tecrübe kazanması adına bu transfere onay verdi. Portekizli yıldız tam İngiltere’ye gidip imza atmanın hazırlıklarını yaparken, dizindeki bağların kopması tüm planları alt üst etti. Sunderland doğal olarak, sezonu kapatan Bruma’dan vazgeçti. Böylece 19 yaşındaki kanat oyuncusunun hem Dünya Kupası’nda oynama, hem de genç yaşında Premier Lig deneyimi yaşama hayalleri suya düştü.

Metin Karabaş


BRUMA'NIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY'IN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı