MENÜ

İşte Şener'in yol haritası

Yıl sonundaki kongre öncesinde hareketliliğin başlaması artık an meselesi. Muhalefet bir anlamda Sadri Şener'in tavrına göre duruş belirleyecek. Başkan da bu sürece yeniliklerle hazırlanacak.

İşte Şener'in yol haritası

Trabzonspor bir yandan içinde bulunduğumuz sezonu en iyi noktada tamamlamak ve en azından Türkiye Kupası yolundan bir Avrupa bileti almak için çaba harcarken, diğer yandan da birçok kulvarda gelecek hesapları yapılıyor. Bu planlar sadece sportif de değil hiç kuşku yok ki. Çünkü normal şartlar altında 2013 yılının sonunda Bordo-Mavili camiayı bir kongre bekliyor. O kongre öncesinde büyük bir hareketliliğin olması kaçınılmaz. O hareketliliğin bir ayağı da yönetimi ilgilendiriyor. Başkan Sadri Şener, zaman zaman aday olmayı düşünmediği yönünde açıklamalar yapsa da yola devam fikrine sıcak baktığı ve “Trabzonspor’un çıtası çok yükseldi. Ancak gözümün arkada kalmayacağı bir isim aday olursa bırakırım” ifadelerini kullandığı biliniyor. Bu noktada muhalefet de Sadri Şener ve ekibinin durumuna göre bir yol haritası belirleyecek. Birkaç ismin şimdiden hazırlıklara başladığı biliniyor.

Yönetim yenilenecek


Fakat Başkan Şener de hazırlıklarına ara vermiş değil. Bordo-Mavililer’in patronu aday olmaya karar verdiği andan itibaren çok taş yerinden oynayacak. Öncelikle daha kurumsal ve şeffaf bir yapıya geçme niyetinde olan Şener’in kulübün kritik noktalarına profesyonelleri yerleştirmek ve uzun vadeli planlar yapmak istediği de gelen bilgiler arasında. Transferde çok eleştirilen ama bu konuda sorumluluğun teknik heyet ile birlikte paylaşılması gerektiğini savunan Başkan Şener, izleme-araştırma komitesinin tekrar faaliyete geçmesini düşünmüyor. Yönetim de değişecek. Özellikle yakın çalışma arkadaşlarında en az 5-6 yönetici ile yollar ayrılacak. Yeni sponsorluk ve kaynak arayışları da Şener yönetiminin en büyük projeleri arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ