MENÜ

işte bu hesapta yoktu!

Trabzon, Drogheda ile oynayacağı dostluk maçı için 2 günü idmansız geçirdi. Dün gece de maç iptal edildi. İrlanda seferine sıcak bakmayan Tolunay Kafkas adeta küplere bindi

işte bu hesapta yoktu!

Trabzonspor’un İrlanda’nın Drogheda takımı ile dün akşam yapması planlanan dostluk maçı kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İki takım maçtan bir saat önce Dublin’in Tallaght Stadyumu’nda bir araya geldi. Dublin’de önce karla karışık başlayan yağmurun sağanak halinde giderek şiddetini artırmasının ardından zeminde yer yer oluşan gölcükler futbol oynanmasına izin vermedi. Genelde bu seyahate ve kaşılaşmanın oynanmasına tepkili olan Tolunay Kafkas ile Drogheda Teknik Sorumlusu Mark Clohesy oyuncularının ısınmasına izin vermedi. Bunun üzerine zeminde çalışmalar başlatıldı. Zemini inceleyen maçın hakemi Derek Tomney ve yardımcıları, teknik adamların da fikrini alarak maçın oynanmamasına karar verdi. Bu karşılaşmayı izlemek üzere Dublin’e gelen Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Büyükelçi Necip Egüz ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile bir süre sohbet etti. İki takımın oyuncuları daha sonra stadyumun VIP Salonu’nda bir araya geldi ve ardından sahada karma bir hatıra fotoğrafı çekildi.

6 saatlik uçak yolculuğu!

Maçı izlemek için stada gelen az sayıdaki Trabzonspor taraftarı da duruma tepki gösterdi. Tolunay Kafkas’ın idmansız geçen iki günün ardından, Drogheda maçının iptal edilmesi nedeniyle hayli sinirlendiği öğrenildi. Kafkas’ın en başından bu yana İrlanda seyahatine sıcak bakmadığı biliniyor. Bordo-Mavili kafile, tam 6 saatlik uçak yolculuğuyla Trabzon’a geri döndü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ