MENÜ

İşte Bilic'in 10 numarası!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Listede birçok önemli isim var. Ancak Slaven Bilic'in en çok istediği oyuncu, QPR'de oynayan Hırvatistan Milli Takımı'ndan eski öğrencisi Niko Kranjcar

İşte Bilic'in 10 numarası!

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar, devre arasında transfer döneminde hareketli saatler yaşıyor. Brezilyalı süperstar Ronaldinho’dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş’ın kurmayları, takıma kaliteli bir hücum oyuncusu almak konusunda kararlı. İşte bu doğrultuda gündeme gelen ilk isim, Bilic’in Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırdığı dönemde de oyuncusu olan Kranjcar. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Dinamo Kiev’den kiralık olarak İngiltere Championship’te mücadele eden QPR’de forma giyiyor. Premier Lig’de Tottenham’da da oynayan Kranjcar, Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacak yıldızlardan biri olarak gösteriliyor. Hücum yönü oldukça etkili olan Kranjcar’ı, Bilic’in ikna etmesi bekleniyor. Eğer oyuncu gitmek isterse, QPR’nin de Kiev’le birlikte gönderilmesi konusunda sıkıntı yaratmayacağı ifade ediliyor.

B planı Ola Toivonen...


Bu konuda Siyah-Beyazlılar’ın transferle ilgilenen yöneticilerinin, hemen çalışmalara başladıkları ve önce Kiev, ardından da QPR ile masaya oturup, işi bitirmeye çalışacakları öğrenildi. Ada’da Championship’te 14 karşılaşmaya çıkan ve rakip fileleri de 2 kez havalandırmayı başaran deneyimli futbolcunun gelmesi halinde, Manuel Fernandes’in üzerindeki baskının azaltılacağı düşünülüyor. Bu arada Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında oynayan Ola Toivonen konusunda da temaslar devam ediyor. Kranjcar’la aynı pozisyonda görev yapan 27 yaşındaki İsveçli milli futbolcunun, B planı olarak tutulduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Şu an için ise ilk öncelik Kranjcar gibi gözüküyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ