MENÜ

İşte Aslan Salih

FANATİK'in üç gün önce duyurduğu transfer dün resmen noktalandı. Cim Bom, Kayserispor'un genç savunmacısı Salih Dursun'u renklerine bağladı. Tunç Kayacı'ya konuşan Aslan'ın yeni savaşçısı, “Hayalimi gerçekleştirdim. Galatasaray formasıyla Avrupa'da boy göstereceğim için çok mutluyum” dedi

İşte Aslan Salih

Galatasaray ara transfer döneminde bir bomba daha patlattı. Sarı- Kırmızılılar, ilk kez FANATİK’in duyurduğu Kayserispor’lu Salih Dursun’un transferinde dün mutlu sona ulaştı. Kayseri ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Cim Bom, genç savunmacıyla da her konuda el sıkıştı. Resmi imzalar atıldıktan sonra transferin borsaya bildirileceği öğrenildi. Galatasaray’ın kapısından içeri adım atan Salih, ilk röportajını da sıcağı sıcağına FANATİK’le gerçekleştirdi. Galatasaray formasıyla poz veren 23 yaşındaki Salih, yazarımız Tunç Kayacı’ya konuştu. Söze Kayserispor’a teşekkür ederek başlayan Salih, “1.5 yıl boyunca Kayseri’de çok mutlu bir dönem geçirdim. Çok sevdiğim, çok keyif olduğum bir kulüpteydim. Onlara para kazandırarak ayrılıyor olmak beni ayrıca mutlu ediyor. Kayseri’de futbol oynadığım süre içerisinde bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

‘Sabırsızlanıyorum’

Galatasaray’ın kendisi için genç yaşta yeni bir macera olacağını söyleyen Salih, şöyle konuştu: “Küçüklüğümden bu yana kurduğum bir hayali gerçekleştirdim. Şu anda çok mutluyum. Galatasaray formasını bu kadar genç yaşta giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle Avrupa’da boy göstereceğim için çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi gibi dev bir organizasyonda Galatasaray formasıyla sahaya çıkacak olmak şimdiden bana heyecan veriyor. Çok sabırsızlandığımı söyleyebilirim. Bundan böyle Türkiye ve Avrupa’da büyük başarılara imza atmak için çalışacağım. Bana güvenen herkese teşekkür ederim.”

Spor kamuoyu FANATİK’ten öğrendi


Salih Dursun’un Galatasaray’a transferini 6 Ocak Pazartesi günü herkesten önce duyurmuştuk. Genç yıldız, o günkü FANATİK’le objektiflerimize poz verdi.

‘Bugün tutuyorum, yarın giyerim'


Yazarımız Tunç Kayacı’ya konuşan Salih, Galatasaray formasıyla poz verdi. Genç yıldız espriyi de patlattı: “Bugün formayı tutuyorum, yarın giyerim.”

SALİH DURSUN'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ