MENÜ

İrfan Buz: Futbolcu kardeşilerim ellerinden geleni yaptılar

Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz, 3-2 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İrfan Buz: Futbolcu kardeşilerim ellerinden geleni yaptılar

Süper Lig'in 33. haftasında kümede kalma korkusunu derinden yaşayan Osmanlıspor, evinde Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu ve rakiplerinden gelecek sonuçları beklemeye başladı. Maç sonu karşılaşmayı değerlendiren Buz, ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirterek, ''Futbolcu kardeşilerim ellerinden geleni yaptılar, maalesef basit goller yedik'' dedi.

İrfan Buz'un açıklamaları şu şekilde:

"İstediklerimizi ilk yarıda yaptık. Taktiksel anlamda istediklerimizi ortaya koyduk ve golü bulduk. Rakibin bundan sonra boşluk vereceğini biliyorduk. İkinci yarıda 3 dakika içinde 2 gol yedik. Kendi kalemize attığımız bir gol var."

"İlk yarı Ceyhun'un pozisyonu %100 faul ama içeride mi dışarıda mı tartışılır. İkinci yarıda beş dakikada yediğimiz çok basit goller var. Takım yine geri dönüp 2-2'yi yakalıyor ama maalesef 3. gol yine yan toptan."

"Özellikle 1. ve 2. gol bizi çok üzdü çünkü çalışıyorsunuz, doğruları yapıyorsunuz. Maç öncesi Beşiktaş'ta çok eksik var denildi ama bakınca çok kaliteli isimler var sahada. Futbolcu kardeşilerim ellerinden geleni yaptılar, maalesef basit goller yedik."

Şenol Güneş hakeme dert yandı


'Top çizgiyi geçmemiş'

"Bu maça da çok iyi hazırlanmıştık. Taktiksel anlamda doğruları yaptığımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ı iyi kilitledik ve 1-0 da öne geçtik. Ceyhun Gülselam’ın bir pozisyonu da vardı. İçeride mi dışarıda mı bilmiyorum ama 2-0 öne geçebilirdik. İyi götürdüğümüz müsabakayı maalesef ikinci yarıda beş dakika içerisinde yediğimiz çok basit iki tane golden sonra kaybettik. Böyle bir müsabakayı geri çevirmek kolay değil. İkinci golü de yan toptan zaafımızdan yedik. Futbolcularımız yine maça devam etti. İnandılar ve mücadele ettiler. Serdar’ın golü vardı. Biz 1-1’den sonra yine öne geçebilirdik. Beraberliği yakaladıktan sonra tekrar bir yan topta üçüncü golü yedik. Umar’ın pozisyonunda top çizgiyi geçmemiş."

Futbolcuların yüreğini ortaya koyduğunu anlatan teknik direktör Buz, "Eksiklerden bahsedildi ama bizim takımımızda da çok eksik vardı. Maalesef bu önemli müsabakayı kaybettik. Çok üzgünüz. Aylarca inanılmaz mücadele ediyoruz. Umudumuz devam edecek mi etmeyecek mi? Yarınki müsabakaya bakacağız. Durumumuz o müsabakada belli olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ