MENÜ

Hakan Çalhanoğlu canlı yayında çileden çıktı: 'Boş yapmasınlar!'

Inter, dün akşam Derby della Madonnina'da (Milano Derbisi) Milan'ı 2-1 mağlup ederek İtalya Serie A'daki 20. şampiyonluğunu kazandı. Bu şampiyonluğun mimarlarından biri olan Hakan Çalhanoğlu'nu ise Instagram yayını esnasında çok sinirlendiren bir an yaşandı. A Millî Takım'ın yıldızının verdiği yanıt sosyal medyada viral oldu. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu canlı yayında çileden çıktı: 'Boş yapmasınlar!'

İtalya Serie A'nın 33. hafta mücadelesinde dün gece Milano Derbisi heyecanı yaşandı. Inter, ezeli rakibi Milan'ı San Siro'da 2-1 mağlup ederek ligdeki 20. şampiyonluğunu elde etti. Simone Inzaghi'nin takımına galibiyeti getiren golleri 18 ve 49. dakikalarda Acerbi ile Thuram kaydederken, Milan'ın tek golünü ise 80'de Tomori attı.

Haberin Devamı

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Milano derbisinde dün akşam sık sık gerginlikler yaşandı. İki takım oyuncuları sürekli birbirine girerken maçın son anlarında kırmızı kartlar havada uçuştu. 90+3. dakikada Inter'den Dumfries, Milan'dan ise Theo Hernandez oyundan atıldı. 90+7'de ise Milan'dan Calabria kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

 

Hakan Çalhanoğlu canlı yayında çileden çıktı: Boş yapmasınlar

HAKAN ÇALHANOĞLU SİNİRLENDİ

Öte yandan Inter'in şampiyonluğunun mimarlarından biri olan Hakan Çalhanoğlu, Instagram yayınında adeta çileden çıktı. Canlı yayında kendisi için yapılan 'Millî Takım'da yoksun' yorumunu gören tecrübeli orta saha oyuncusu, "Boş boş konuşuyorlar, sinirleneceğim... 'Milli takımda yoksun' falan diyorlar, boş yapmasınlar ya!" sözlerini sarf etti.

Hakan Çalhanoğlu isyan etti! 'Boş yapıyorlar...'
YORUM YAZ