MENÜ

Huzur yok kavga var

Galatasaray'da Terim sonrası disiplinsizlik devam ediyor. Kasımpaşa maçından önce Riera, sonra Drogba, ardından da Sabri ve Melo kapıştı. Uzun süren tartışmalar soyunma odasında da devam etti

Huzur yok kavga var

Sarı-Kırmızılı takımda karamsarlık ortamı hız kesmeden devam ediyor. Fatih Terim sonrası gün yüzüne çıkan yabancılarla yerliler arasındaki sıkıntı artık sahaya da net bir şekilde yansımaya başladı. Bunlardan en ilginci ise Sabri ile Melo arasında yaşanan tartışmaydı. Melo, Kasımpaşalı Donk’la atışırken kaptanlık pazubandını koluna takan Sabri araya girdi. Melo’ya, “Yerine dön” diyen Sabri, Brezilyalı futbolcu kendisini itince kaptan olduğunu hatırlattı ancak bu kez Melo gülmeye başladı. Tepkisini takım arkadaşına yönlendiren Melo uzun süre söylendi ve deyim yerindeyse Sabri’yi fırçaladı. Kaptan da bu çıkışa şaşırarak yerine döndü. Ancak aradaki tartışmanın soyunma odasında da sürdüğü, gelen haberler arasında.

Herkes aynı yorumu yapıyor

Ayrıca Riera’nın her fırsatta hem rakip oyuncularla tartışması hem de kendi takım arkadaşlarına tepki göstermesi, Drogba’nın bile dikkatini çekti. Fildişi Sahilli futbolcu, bir pozisyonda hakeme isyan eden Riera’yı yakasından tuttuğu gibi geriye fırlattı ve işine bakmasını söyledi. Riera da bu harekete şaşırıp, oyuna devam etti. Yaşanan bu tartışmalar, Galatasaray’daki disiplin sorununun en üst seviyeye çıktığının bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

MELO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ