MENÜ

Her yol Aslan'a

Fatih Terim transfer edilmesini istedi, başkan Ünal Aysal bu transferi bitirmek için adeta seferberlik ilan etti. Ailesi ve yakın çevresi de Arda Turan'a , “Türkiye'ye dön, Galatasaray formasını giy” mesajını gönderdi. La Liga'nın açılış haftasında 59 dakika sahada kalan Arda'nın da tek hayali Devler Ligi'nde parçalıyı giymek.

Her yol Aslan'a

Her şey Fatih Terim’in, “Arda’yla konuştum, dönmeyi çok istiyor. Bunun için elinden geleni yapıyor” sözleriyle başladı. “Bu transfer artık rafa kalktı” denirken yeniden önemli gelişmeler yaşanmaya başladı. İmparator’un bu sözlerinin ardından Ünal Aysal kolları sıvadı. Kurmaylarını bu transferi bitirmeleri için görevlendirse de kendisi de bizzat devreye girdi. Kesenin ağzını açtı. İmparator’un isteğini yerine getirmek ve yeni sezonun ‘çilek transferi’ni yapmak için tüm şartları zorlama kararı aldı. Kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, Arda Turan’a bir baskı da ailesi ve yakın çevresinden geldi.

Her yerde aynı baskı

Gana maçı için İstanbul’a geldiğinde ailesi ve sevdikleriyle bir araya gelen Arda’ya her fırsatta, “İki sene İspanya’da kaldın. Artık Türkiye’ye dön. Yeniden Galatasaray forması giy. Önemli başarılar elde etmek isteyen bu takımın parçası ol. Fatih hocan senin transferini çok istiyor. Önemli bir fırsatın var, bunu kaçırma” mesajı verildi. Özellikle ailesinden gelen baskıların adından yıldız futbolcunun dönme isteği daha da arttı.

‘Bırakın gideyim’

26 yaşındaki oyuncu, La Liga’nın ilk haftasında Atletico Madrid’in Sevilla’ya konuk olduğu karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Henüz 1. dakikada sarı kart gördü. 59 dakika sahada kalan ve yerini genç oyuncu Oliver Torres’e bırakan milli yıldız kafasında artık sadece Galatasaray var. Bunu hocası Simeone’ye de açık bir şekilde söyledi. Atletico Madrid’den ayrılmak için artık gün sayan Arda Turan’ın en büyük hayali, Sarı-Kırmızılı formayla Türk Telekom Arena’da Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak...

Haberin Devamı
YORUM YAZ