MENÜ

Her şey Sivas için

Galatasaray'a konuk olacak Sivasspor'da, Carlos ve öğrencileri zorlu maça hazırlanırken, yönetim de bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidolar'ın gündemindeki isimler yerli savunmacılar: İbrahim Toraman, Giray Kaçar ve Serdar Kesimal

Her şey Sivas için

Roberto Carlos yönetiminde Süper Lig’in flaş takımlarından biri haline gelen Sivasspor’da gözler milli aranın ardından Arena’da oynanacak Galatasaray maçına çevrilmiş durumda. Yarın Sarı-Kırmızılı takıma karşı çok zorlu bir sınav verecek olan Yiğidolar’ın tek hedefi İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmek. Ancak Kırmızı-Beyazlılar’da tek gündem Galatasaray maçı değil. Hedefi Avrupa kupaları olarak belirleyen Anadolu devi yaklaşan ara transfer öncesi de çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Roberto Carlos’un isteği doğrultusunda savunmaya takviye yapacak olan yönetim listeyi belirledi. Buna göre Sivasspor’un kadrosuna katmak istediği ilk isim Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Toraman. Siyah-Beyazlı takımdaki durumu henüz kesinleşmeyen Toraman, eğer devre arasına kadar affedilmezse Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. Ancak bu transfer gerçekleşmezse bu kez Yiğidolar’ın rotası Karadeniz’e dönecek. Trabzonspor’da gözden çıkarılan Giray Kaçar için harekete geçilecek. Carlos’un son alternatifi ise Fenerbahçe’de formaya hasret kalan Serdar Kesimal. Sivasspor’un bu 3 isimden birini devre arasında kadrosuna katması bekleniyor.

‘Cim Bom’dan korkmuyoruz’

Galatasaray maçı için geri sayıma geçen Sivasspor’da teknik direktör Carlos, takımına güveniyor. Milli aranın da girmesiyle bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarına dikkat çeken Sambacı hoca, “Galatasaray’ın kalitesi ortada. Ancak İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmek için biz de üzerimize düşeni yapacağız. İdmanda gibi olalım bize yeter” sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ