MENÜ

Hatayspor'un yıldızı Bertuğ Yıldırım, Rennes'te! Rekor bonservis...

Trendyol Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Genç yıldız Bertuğ Yıldırım rekor bedelle Fransa'nın yolunu tuttu. Rennes, 21 yaşındaki yıldızın transferini resmen açıkladı! İşte detaylar...

Hatayspor'un yıldızı Bertuğ Yıldırım, Rennes'te! Rekor bonservis...

Trendyol Süper Lig'e 5-1'lik Pendikspor galibiyetiyle muhteşem bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak ilk 3 haftada 5 puan toplamayı başardı. 6 Şubat'ta ülkemizi vuran deprem felaketinden en çok etkilenen illerin başında Hatay gelmişti. Hatayspor deprem felaketinin ardından Gaziantep FK ile birlikte ligden çekilme kararı almıştı.

Haberin Devamı

Bu sezona yeni umutlarla giriş yapan Atakaş Hatayspor'da birçok yeni isim kadroya katılırken takımdan önemli isimler de ayrıldı. Volkan Demirel'in en çok şans verdiği isimlerden biri olan Bertuğ Yıldırım da Fransa'nın Rennes ekibine transfer oldu. 

YENİLENMİŞ KADRO! 17 TRANSFER İÇİN SADECE 115 BİN EURO

Atakaş Hatayspor 2023-2024 sezonuna yenilenmiş kadrosuyla girdi. Bordo-beyazlılar şu ana kadar sadece 115 bin euroluk transfer harcaması gerçekleştirdi. Atakaş Hatayspor; Carlos Strandberg, Joelson Fernandes, Faouzi Ghoulam, Giorgi Aburjania, Görkem Saglam, Guy-Marcelin Kilama, Armin Hodzic, Visar Bekaj, Fisayo Dele-Bashiru, Oguzhan Matur, Ünal Durmuşhan, Didier Lamkel Ze, İbrahim Demir, Baran Sarka, Ömer Faruk Beyaz ve Nikola Maksimovic gibi isimleri bedelsiz olarak transfer etti. Atakaş Hatayspor bu süreçte sadece Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Onur Arı için 115 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Hataysporun yıldızı Bertuğ Yıldırım, Renneste Rekor bonservis...

LİGE MUHTEŞEM BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonun ortasında yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor bu sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Bordo-beyazlılar, ligin ilk maçında Pendikspor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti. Atakaş Hatayspor'da yeni transferlerden Görken Sağlam, Carlos Strandberg ve Fisayo Dele-Bashiru dikkat çeken isimlerin başında yer almıştı. Atakaş Hatayspor, Pendikspor'u farklı mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sırasıyla sahasında Kasımpaşa ve deplasmanda Alanyaspor'la 0-0 berabere kalarak ligde ilk 3 hafta sonunda 5 puan topladı.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER PLANI

HATAYSPOR'DA FLAŞ AYRILIK!

Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in en çok süre verdiği isimlerin başında yer alan Bertuğ Yıldırım'a Fransız ekibi Rennes talip olmuştu. Daha önce Kayserispor'dan kaleci Doğan Alemdar'ı renklerine bağlayan Rennes, Bertuğ Yıldırım transferi için Atakaş Hatayspor ile görüşmelere başlamıştı.

 

Hataysporun yıldızı Bertuğ Yıldırım, Renneste Rekor bonservis...

FRANSA'DA KULÜP BİNASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Bertuğ, sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için Fransa’ya uçmuştu. Kulüp binasında Rennes yetkilileri tarafından karşılanan genç yıldızın transferi kısa süre içinde açıklanması bekleniyordu. Beklenen duyuru geldi.

Haberin Devamı

Hataysporun yıldızı Bertuğ Yıldırım, Renneste Rekor bonservis...

BERTUĞ, 5 MİLYON EURO'YA RENNES'E TRANSFER OLDU

Rennes, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Hatayspor, 5 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde edecek.

İşte Rennes transferi bu videoyla duyurdu 👇

'İNŞALLAH FATİH TERİM'DEN SONRA OKAN BURUK'A...'

BOUPENDZA'NIN BONSERVİS REKORUNU KIRDI

Bertuğ Yıldırım'ın Rennes'e transferinin resmiyet kazanması sonrasında Atakaş Hatayspor 5 milyon Euro'luk gelirin sahibi oldu. Böylece Aaron Boupendza'dan elde edilen 4 milyon 250 bin Euro'luk rekor gelir tarihe gömüldü. Gabonlu yıldız 2020-2021 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 36 maçta attığı 22 golle gol kralı unvanına sahip olmuştu.

Hataysporun yıldızı Bertuğ Yıldırım, Renneste Rekor bonservis...

Aaron Boupendza 2021-2022 sezonunun başında 4 milyon 250 bin euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi kulübüne transfer olmuştu.

Hataysporun yıldızı Bertuğ Yıldırım, Renneste Rekor bonservis...

YORUM YAZ