MENÜ

Hami Mandıralı'dan Caner'e: Kendine güven

Genç çalıştırıcı, Aykut'un yerine görev vereceği öğrencisiyle özel olarak görüştü, “Ben sana güveniyorum. Sen de kendine güven. Kendini diğer arkadaşlarından aşağıda görme” dedi.

Hami Mandıralı'dan Caner'e: Kendine güven

Trabzonspor’da sakat oyunculara cezalı Aykut Demir’in de eklenmesi, Hami Mandıralı’nın kadro kurmasını güçleştiriyor. Genç teknik adam, zorlu Kayseri Erciyesspor deplasmanında, savunmanın ortasında Caner Osmanpaşa’ya görev vermeye hazırlanıyor. Mandıralı, bu sezon sadece 4 maçta toplam 139 dakika görev yapan öğrencisiyle özel olarak görüştü, moral verdi. Hami Mandıralı, “Pilot takımdan gelsen de sen bu takımın transferlerinden birisin. Yeteneklerini 1461 Trabzon’da gösterdiğin için buradasın. Kendini diğer takım arkadaşlarından aşağıda görme. Ben sana çok güveniyorum. Başarılı bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Sen de kendine güven” ifadelerini kullandı. Mustafa Yumlu ve Bosingwa da Caner Osmanpaşa ile yakından ilgileniyor. Genç oyuncuyu Erciyesspor maçına hazırlamak için ellerinden geleni yapıyor.

Özer’in yerine Yusuf

Hami Mandıralı, sakatlanan Özer Hurmacı’nın yerine Yusuf Erdoğan ile Emre Güral ikilisinden birini oynatmayı planlıyordu. Başarılı teknik adam kararını büyük ölçüde verdi. Hami Mandıralı, sol kanatta Yusuf’a görev verecek. Gençlerbirliği karşısında sonradan oyuna girip golünü atan genç oyuncu, uzun bir aradan sonra 11’de sahaya çıkacak.

Serhat Demirtaş

CANER OSMANPAŞA İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ