MENÜ

İspanya'da Enes Ünal fırtınası! Takımına bir puanı getiren isim oldu

İspanya LaLiga'da milli futbolcu Enes Ünal her hafta adından söz ettirmeye devam ediyor. 25. hafta maçında Getafe, Cadiz ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken maça damga vuran isim 25 yaşındaki futbolcu oldu.

İspanya'da Enes Ünal fırtınası! Takımına bir puanı getiren isim oldu

İspanya LaLiga'nın 25. hafta mücadelesinde Getafe, Cadiz deplasmanına konuk oldu. Nuevo Mirandilla Stadyumu'nda oynanan maçta futbolseverler hem gole hem de mücadeleye tam anlamıyla doydular. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Cadiz oldu. Cadiz'de Sobrino 39. dakikada sahneye çıktı ve skoru 1-0'a getiren golü kaydetti. İlk yarıda ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçen maçın devre arası da Cadiz'in üstünlüğü ile sona ermişti.

Haberin Devamı

OKAN BURUK DAMGASI

PENALTILAR SONUCU BELİRLEDİ

Soyunma odasına yenik giren Getafe'de gözler yine milli futbolcumuz Enes Ünal'In üstündeydi. Yıldız futbolcu maçın 2. yarısında takımı adına etkili bir oyun ortaya koyarak 61. dakikada kazanılan penaltıda takımına eşitliği getiren isim oldu. Bu golün ardından Cadiz yine baskıyı arttıran taraf oldu.

Ev sahibi avantajını da iyi kullanan Cadiz maçın son anlarında Getafe kalesinde ağrılığını hissettirdi. Getafe'de de Domingos Duarte 80. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı katla oyun dışında kalınca takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu kartla aynı zamanda penaltıya da sebep oldu. 82. dakikada Ruben Alcaraz hata yapmadı ve Cadiz adına skoru 2-1'e getiren golü kaydetti.

Haberin Devamı

SON ANLARDA BÜYÜK HEYECAN

Bu golle maçın biteceği düşünülürken Enrique Sánchez Flores'in öğrencileri pes etmediklerini ve son dakikaya kadar savaştıklarını göstererek ataklarını sıklaştırdı. Maçın hakemi son dakikaları büyük heyecan ve gerginlik içinde geçen maçın 90+16. dakikasında bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. Getafe'de yine milli futbolcumuz kritik anda sorumluluk alarak penaltıda topun başına geçti ve skoru 2-2'ye getiren golü kaydetmeyi başardı.

ENES ÜNAL BİR PUANI KURTARDI

Bu golün ardından Cadiz'de Iza Carcelen direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Enes Ünal'ın penaltı golü sonrası olaylı maç bir anlamda tamamlandı ve milli futbolcumuz golleriyle bir puanı takımına kazandıran isim oldu.

İki takım arasında oldukça kritik bir öneme sahip olan mücadelede kazanan çıkmayınca ekipler sahadan birer puanla ayrıldı. Cadiz puanını 27, Getafe puanını 26 yaptı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

GOL KRALLIĞINDA İDDİALI DURUMDA

Enes Ünal attığı 2 golle gol krallığı yarışında iddialı bir konuma geldi ve 12 golle sıralamada rakiplerine gözdağı verdi.

Lewandowski 15 gol
Enes Ünal 12 gol
Karim Benzema 11 gol
Joselu 11 gol
Vedat Muriç 10 gol

 

İspanyada Enes Ünal fırtınası Takımına bir puanı getiren isim oldu


 

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SOLDADO'YU GEÇTİ

LaLiga'nın 24. haftasında Girona'yı 3-2 yendikleri maçta takımının 2 golünü atan Enes, bu formayla üç sezonda ligde attığı toplam gol sayısını 30'a çıkardı.

Haberin Devamı

Enes, Getafe'nin LaLiga'daki en golcü futbolcuları istatistiğinde Roberto Soldado'yu (29) geçerek, 4. sıraya yükseldi. Geç futbolcu her geçen hafta performansını arttırarak gollerine devam ediyor ve adından sıkça söz ettiriyor. 

YORUM YAZ