MENÜ

Genç Bursalı'ya Avrupa kıskacı

Avrupa kulüpleri Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan Tufan'ın peşine düştü.

Genç Bursalı'ya Avrupa kıskacı

Yeşil beyazlı kulüp ile 31 Mayıs 2015'e kadar sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında Finlandiya ekibi KuPS Kuopio ile oynanan maçta gol atıp, Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu unvanını elde ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Yeşil beyazlıların Gençlerbirliği ile oynadığı sezonun son maçında Süper Lig’de süre alan Ozan ile Belçika’dan Anderlecht, Hollanda’dan Feyenoord ve Almanya'dan Werder Bremen takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Bu sezon, Avrupa Ligi ve Süper Lig’de birer kez, Türkiye Kupası’nda ise 4 kez Bursaspor forması giyen Ozan için İstanbul kulüplerinin de nabız yokladığı öne sürüldü.

"GELEN TEKLİFLER SORU İŞARETİ OLUŞTURMUYOR"
Bursaspor’un yetenekli oyuncusu Ozan Tufan’ın FIFA lisanslı menajeri Gökhan Vatansever, Avrupa kulüplerinin kıskacına giren genç yıldız için gelen teklifleri değerlendirdi. Ozan için yurtiçi ve yurtdışından teklifler olduğunu ve bu teklifleri yeşil beyazlı yöneticilere ilettiklerini ifade eden Vatansever, "Ozan Tufan için yurtiçi ve yurt dışından tekliflerin olduğu doğrudur. Ozan bulunduğu yaş kategorisinde, mevkisinin dünyada gelecek vaat eden yıldız adayları arasında gösterilmektedir. Gelen teklifler, Ozan’ın kafasında herhangi bir soru işareti oluşturmamaktadır" dedi.

"ALMAYA GÜÇLERİ YETMEZ"
18 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunun Bursaspor’da mutlu olduğunu vurgulayan Vatansever, "Ozan, Bursalı ve Bursasporlu bir futbolcudur. Ne kadar büyük bir kulüpte oynadığının farkındadır. Gelecekle ilgili planlaması tamamen Bursaspor üzerine olup, burada kaptan olmak ve Bursaspor’un büyük taraftarının da onayıyla 16 numaralı formayı gururla giymekten başka bir hedefi yoktur. Ozan’ı Bursa’dan almaya kimsenin kolay kolay gücünün yetmeyeceğini herkes bilsin. Ozan, uzun yıllar hayallerini süsleyen yeşil beyazlı formayı giymek istiyor" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ