MENÜ

Galatasaray'a Almanya'da karşılama

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Almanya'nın Nürnberg kentinde baklava ve çiçeklerle karşılandı.

Galatasaray'a Almanya'da karşılama

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Nürnberg Havalimanı'nda baklava ve çiçeklerle karşılandı.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyon Kulüpler Avrupa Ligi Grup Eleme maçları için geldiği Almanya'da taraftarları ile kucaklaştı. ultrAslan grubu taraftarları, sporculara baklava ikram ederken, Nürnberg ve Münih Elele Engelliler Derneği'nin başkanları Narin Öztürk ile Cengiz Hocazade sporculara birer gül verdi.

Almanya'nın Zwickau kentinde 8 ve 9 Mart tarihinde yapılacak Basketbol Şampiyon Kulüpler Avrupa Ligi Grup Eleme maçlarına katılacak Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, THY ile Nürnberg'e geldi. Kafile, buradan otobüsle maçların oynanacağı Zwickau'ya gitti. Kafile başkanlığını Müge Erdem'in yaptığı Galatasaraylı Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Nürnberg Havalimanı'nda ultrAslan taraftarları ile çok sayıda taraftar tarafından coşku ile karşılandı. Kafileyi karşılayanlar arasında bulunan Nürnberg Elele Engeliler Derneği Başkanı Narin Öztürk ile Münih Engelliler Derneği Başkanı Cengiz Hocazade sporculara tek tek "hoş geldiniz" diyerek, birer gül verdiler. ultrAslan Grubu da, takım lehine tezahürat yaparak sporculara baklava ikram etti.

Bilindiği gibi Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Şampiyon Kulüpler Kupası'nı 2007-08, 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında olmak üzere üç kez kazanmıştı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ