MENÜ

Younes Belhanda'dan Galatasaray açıklaması! Konyaspor maçını izlemişti

Galatasaray - Konyaspor maçını izlemeye gelen Aslan'ın eski yıldızı Younes Belhanda, karşılaşmanın ardından açıklama yaptı.

Younes Belhanda'dan Galatasaray açıklaması! Konyaspor maçını izlemişti

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken zirve mücadelesi veren Galatasaray, Konyaspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 63'te ve 90+3' Abdülkerim Bardakcı, 90'da ise Wilfried Zaha kaydetti. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, ligdeki puanını 47 yaptı. Konyaspor ise 18 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Younes Belhanda sürprizi!

Galatasaray - Konyaspor maçında sürpriz bir misafir de vardı. Sarı-kırmızılıların eski yıldızı Younes Belhanda, karşılaşmayı Rams Park'ta tribünlerden takip etti. Adana Demirspor ile yollarını ayıran ve serbest oyuncu statüsünde olan Faslı yıldızın bu ziyareti, bazı spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Maç sonunda açıkladı

Karşılaşmanın ardından Younes Belhanda'ya Galatasaray'a transfer ihtimali soruldu. Faslı yıldız ise, "Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Bugün Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim" yorumunu yaptı. Adana Demirspor'dan ayrılan yıldız oyuncunun adı Trabzonspor ile de anılıyor.

Younes Belhandadan Galatasaray açıklaması Konyaspor maçını izlemişti

YORUM YAZ