MENÜ

Galatasaray'da sürpriz açıklama: 4 oyuncunun transferi bitti

Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi 4 yeni isimle anlaşmaya varıldığı öğrenildi.. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda yer alan 4 isimle anlaştıklarını açıkladı.

Galatasaray'da sürpriz açıklama: 4 oyuncunun transferi bitti

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray Daikin çalışmalarına hız verdi. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara transferler hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

CARUTASU 1 HAZİRAN'DAN İTİBAREN REMİ OYUNCUMUZ

Mehmet Cibara, Galatasaray'ın Alexia Carutasu ile anlaştığını açıkladı

"Aleksia Carutasu ile birlikte milli takımın geniş kadrosunda bulunan 4 oyuncunun transferi bitti. Hazırlandı. Yönetim kurulundan geçti. 1 Haziran'dan itibaren Galatasaray'ın resmi oyuncusu olacak."

YASEMİN GÜVELİ GALATASARAY'DA

Sezona Eczacıbaşı'nda başlayan daha sonrasında Çukurova'ya geçen Yasemin Güveli yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giyecek.

UZELAC GALATASARAY'A YAKIN

Öte yandan sarı-kırmızılılar yabancı transferde 19 yaşındaki Sırp oyuncu Aleksandra Uzelac'ı listeye aldı. Brezilyalı gazeteci Alisson Bastos'un haberine göre; Aleksandra Uzelac ile sözleşme imzalamaya en yakın kulübün Galatasaray Daikin olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

İLKİN AYDIN VE AYÇİN AKYOL İLE SÖZLEŞME UZATILDI

Mevcut kadroda bulunan milli oyuncular İlkin Aydın ve Ayçin Akyol ile sözleşme uzatma anlaşması yapıldı. Sarı-kırmızılı takımda İlkin Aydın'ın gelecek sezon birinci kaptan olarak yer alması planlanıyor.

YORUM YAZ