MENÜ

Portekizli gazeteci Galatasaray'ın transfer listesindeki Rafa Silva'ya gelen teklifi açıkladı!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Portekizli yıldız futbolcu Rafa Silva ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Portekizli gazeteci bu gelişmeyi paylaştı.

Portekizli gazeteci Galatasaray'ın transfer listesindeki Rafa Silva'ya gelen teklifi açıkladı!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Rafa Silva konusunda üst üste önemli gelişmeler yaşanıyor. Portekiz basınının Benfica ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuya Sarı- Kırmızılılar'dan 3.5 milyon Euro'luk teklif geldiğini yazması büyük heyecan yaratmıştı.

Haberin Devamı

Gelen haberlere göre bir Katar kulübü, Rafa Silva'ya yıllık 7 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Şu anda Avrupa'dan da çok sayıda talibi olan Portekizli 10 numara konusunda yaşanan bu gelişme transferi Galatasaray adına daha da zorlaştıracak.

Portekizli gazeteci Galatasarayın transfer listesindeki Rafa Silvaya gelen teklifi açıkladı

Record gazetesinin Benfica muhabiri Nuno Martins gelinen son durumu değerlendirdi. Martins, "Rafa'ya geçen sezon başında da Katar'dan teklifler oldu ancak Benfica'da kaldı. Şu anda durum farklı. Çünkü Benfica ile yeni sözleşme yapmama kararı aldı. Ben Rafa'nın Galatasaray'a transferini zor görüyorum" ifadesini kullandı.

Yıldız futbolcunun müthiş bir sezon geçirdiğini de belirten Martins, "44 maçta 18 gol attı ve 14 asist yaptı. Muhteşem bir performans. En büyük özelliği sahada tüm rakiplerinden hızlı olması" diye konuştu.

YORUM YAZ