MENÜ

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Taraftarı heyecanlandıran açıklama...

Kayserispor maçında 3 gol, 1 asistle oynayan Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Galatasaray'da ilk kez hat-trick yaptığı için çok mutlu olduğunu aktaran Arjantinli golcü, Sarı Kırmızılı ekipteki geleceği ile ilgili de önemli ifadeler kullandı.

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Taraftarı heyecanlandıran açıklama...

Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Kayserispor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda Arjantinli futbolcu Mauro Icardi hat-trick yaptı. Müsabakanın 18. dakikasında defansın arkasına sarkan Icardi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

SARI KIRMIZILI FORMAYLA İLK KEZ HAT-TRICK!

Başarılı futbolcu, 42. dakika ve 45+12. dakikalarda da penaltıda topun başına geçti ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Yıldız futbolcu sarı-kırmızılı forma ile ilk kez hat-trick yaptı.

Mauro Icardi, Galatasarayda kalacak mı Taraftarı heyecanlandıran açıklama...

GOL SAYISINI 12'YE ÇIKARDI

30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını da 12’ye çıkardı. Türkiye Kupası’nda 1 gol atan Arjantinli futbolcunun bu sezon 13 golü bulunuyor. Müsabakaya 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakika sahada kaldı.

ICARDI'NIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ

"EKSTRA MUTLUYUM!"

90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan yıldız golcü, Galatasaray'da ilk kez hat-trick yaptığını belirtti ve çok mutlu olduğunu aktardı. Kupadan elendikten sonra bu maçı kazanmanın önemine değinen tecrübeli forvet, "Galibiyet ve goller için mutluyum. Galatasaray formasıyla ilk defa hat-trick yapıyorum. Takımın kupadan elendikten sonra reaksiyon göstermesi önemliydi. O açından bu maçı kazanmamız ayrı önem arz ediyordu. Bu yüzden ekstra mutluyum." dedi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi, Galatasarayda kalacak mı Taraftarı heyecanlandıran açıklama...

"HER SEFERİNDE KAZANMAMIZ LAZIM"

Her maçın kendileri için bir final olduğunu aktaran tecrübeli isim, "Sezonun bitmesine daha çok var. Önümüzde oynamamız gereken 9 maç daha var. Her seferinde kazanmamız lazım. Kazandığımız ve iyi oynadığımız zaman amacımıza ulaştığımız için mutlu oluyoruz. Bir sonraki maçlara da aynı şekilde hazırlanarak odaklanmış bir şekilde çıkmamız gerekiyor." diye konuştu.

GALATASARAY'DA DEVAM EDECEK Mİ?

Icardi, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili sorulan soruya ise "Daha çok maç var. Sezonu bitirelim. Sezonun en iyi şekilde bitmesi için çaba gösteriyoruz. Sezondan sonra başkanımızla ve yöneticilerimizle mutlaka bir konuşma yapılır." şeklinde yanıt verdi.

Mauro Icardi, Galatasarayda kalacak mı Taraftarı heyecanlandıran açıklama...

YORUM YAZ