MENÜ

Lucas Moura dünyaları istedi! Dudak uçuklatan rakam...

Tottenham'la sözleşmesi sona eren Brezilyalı futbolcu Lucas Moura Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a menajerler aracılığı ile önerildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun senelik istediği ücret kulüpleri şaşkına döndürdü. Bazı Arap kulüplerinin de Moura ile ilgilendiği belirtiliyor...

Lucas Moura dünyaları istedi! Dudak uçuklatan rakam...

Brezilyalı 30 yaşındaki kanat oyuncusu Lucas Moura'nın Tottenham'la sözleşmesi haziran ayında sona ermişti. Devre arasında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen yıldız oyuncu bir kez daha üç büyüklerin gündeminde. Menajerler aracılığı ile Türk kulüplerine önerilen Lucas Moura'nun talep ettiği imza parası ve yıllık ücret dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

DEVRE ARASI GÜNDEME GELMİŞTİ!

Tottenham'la sözleşmesi sona eren Lucas Moura devre arası transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Ancak Brezilyalı kanat oyuncusunun istediği yüksek ücret talebiyle bu transfer gerçekleşmemişti.

68 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

2013 yılında Sao Paulo'dan PSG'ye transfer olan yıldız oyuncu için 40 milyon Euro bonservis ödenmişti. 5 sezon Fransız ekibinde oynayan Moura 2018 yılında Tottenham'ın yolunu tuttu. İngilizler bu transfer için PSG'ye 28.4 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

35 KEZ MİLLİ OLDU

Brezilya Milli Takım formasını 35 kez giyen Lucas Moura 4 gollük performans ortaya koydu. Geçitğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamayan Moura 19 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

MENAJERLİR ÖNERDİ!

İngiliz kulübü ile sözleşmesi sona eren Lucas Moura menajerler aracılığı ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a önerildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla bazı Arap kulüplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.

DÜNYALARI İSTEDİ

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre; Lucas Moura Türk kulüplerinden senelik 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme + 5 milyon Euro imza parası talep ediyor. Bu rakamlar sonrası hiçbir Türk kulübünün oyuncuyla resmi temasa henüz geçmediği de gelen haberler arasında.

Lucas Moura'nın 2020-21 Sezonu Premier Lig Golleri

YORUM YAZ