MENÜ

(ÖZET) CİMBOM KUPADAN ELENDİ! Galatasaray - Fatih Karagümrük maç sonucu: 0-2

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Galatasaray,Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un öğrencileri, sahasında İstanbul ekibine 2-0'lık skorla yenilerek kupaya veda etti. Galatasaray-Fatih Karagümrük maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) CİMBOM KUPADAN ELENDİ! Galatasaray - Fatih Karagümrük maç sonucu: 0-2
Maç bitti!

Galatasaray, sahasında Karagümrük'e 2-0 yenilerek Türkiye Kupası'ndan elendi. Karagümrük ise yarı finale yükseldi.

Mendes farkı 2'ye çıkardı!

Karagümrük'te Emre Mor topu getirdi, ceza sahası yayına yakın bir bölgeden sol çaprazdan gelişine müthiş bir vuruş yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Torreira vurdu, savunma izin vermedi!

Galatasaray'da Torreira, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top savunmadan sekerek kornere çıktı. 

Haberin Devamı
Köhn vurdu, direkten döndü!

Galatasaray'da Köhn'ün yaptığı vuruş kaleciyi geçti ve üst direkte patladı!

Karagümrük, Mendes'le tehlikeli geldi!

Karagümrük, hızlı atakla Galatasaray kalesine çok tehlikeli geldi. Sol kanatta topla buluşan Mendes, Günay'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarıya yolladı. 

Köhn ortaladı, kimse dokunamadı!

Galatasaray'da Köhn, sol kanattan etkili geldi ve ceza sahasına girdi. İçeriye doğru yaptığı ortaya, hiçbir arkadaşı vuramadı. 

Haberin Devamı
Mendes'le 2. gole çok yaklaştı!

Karagümrük'te Mendes, kaptığı topun ardından sağ kanattan ceza sahasına girdi. Günay'la karşı karşıya kalırken topu kalecinin solundan dışarıya yolladı.

Kerem Demirbay vurdu, barajdan döndü!

Galatasaray'da Kerem Demirbay, serbest vuruştan kaleye doğru topu gönderdi. Ancak top, savunmadan döndü.

İkinci yarı başladı!

Galatasaray'ın Karagümrük'ü ağırladığı mücadelede hakem, ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çaldı.

Haberin Devamı
İlk yarı bitti!

Karagümrük, Galatasaray deplasmanında devreye 1-0 önde girdi. 

Yine Tete, yine kaçtı!

Galatasaray, Karagümrük kalesine ataklarını artırırken Berkan'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Tete, gelişine vuruşunu yaptı, ancak bir kez daha kaleyi bulamadı. 

Tete vurdu, yandan dışarda!

Galatasaray'da sol kanattan Kerem Aktürkoğlu'nun pasında Oliveira topla buluştu. Sağ kanattaki Tete'ye gönderdi. Brezilyalı oyuncunun vuruşunda, top kalecinin sağından dışarıya çıktı. 

Haberin Devamı
Kerem ortaladı, Abdülkerim kaçırdı!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu sağ kanattan ortasını yaptı, Abdülkerim'in kafa vuruşunda top yandan dışarıya çıktı. 

Can vurdu, üstten dışarda!

Karagümrük'te Can Keleş sol kanatta topla buluştu. Topu soluna çekti, vuruşunu yaptı. Günay'ın sağından üstten dışarıya çıktı.

Karagümrük'ten art arda ataklar!

Karagümrük'te Can Keleş, sağ kanattan ortasını yaparken Galatasaray savunması araya girdi. Ardından Feghouli şutunu çekti, top savunmadan döndü. 

Haberin Devamı
Mendes çevirdi, savunma araya girdi

Karagümrük'ün hızlı hücumunda Mendes, sol çprazdan topu ön direğe doğru çevirdi, ancak savunma son anda araya girerek tehlikeyi önledi. 

Marcao attı, Karagümrük öne geçti!

Karagümrük'ün geliştirdiği hızlı atakta sol kanatta topla buluşan Marcao, topu ağlara gönderdi ve takımı 1-0 öne geçirdi. 

Maç başladı!

Hakem düdüğünü çaldı ve mücadele başladı.

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması!

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, maç öncesi yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: "Icardi ile ilgili dün bir düşüncemiz vardı ama ufak bir darbeden dolayı ağrısı oldu. Onla oynamak istemedik. Hafta sonu önemli bir maçımız var. Icardi yerine Barış Alper'i seçtik."

İlk 11'ler belli oldu!

Galatasaray: Günay, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Sergio Oliveira, Berkan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Barış Alper.

Karagümrük: Emre Bilgin, Veseli, Biraschi, Markao, Tintiş, Ceccherini, Eyyseric, Can Keleş, Feghouli, Bertolacci, Ryan Mendes.

RAMS Park, Galatasaray - Karagümrük maçına hazır
BURAYA NASIL GELDİLER?

Galatasaray, Türkiye Kupası’na bu sezon 5. turdan başladı. Sarı- Kırmızılılar, 1. Lig takımlarından Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek tur atladı. Aslan son 16 turunda da bir başka 1. Lig takımı Bandırmaspor’u 4-2 ile geçerek çeyrek finale kaldı. Karagümrük ise kupaya 4. turdan dahil oldu. Kırmızı-Siyahlılar, 2. Lig temsilcisi Derincespor’u 3-1, 5. turda da yine 2. Lig takımı Kırklarelispor’u 2-0 mağlup etti. Karagümrük, son 16 turunda ise Samsunspor’u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray'dan taraftara bilgilendirme
Galatasaray'dan maç günü paylaşımı
VAR hakemi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam oynanacak Galatasaray-Fatih Karagümrük müsabakasının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Serkan Tokat oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Galatasaray, bu akşam saat 20.45'de Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Bu mücadelede VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR'da ise Hakan Ceylan ve Volkan Ahmet Narinç yer alacak.

F.Karagümrük'ten maç günü paylaşımı
Fatih Karagümrük'ün muhtemel 11'i

Fatih Karagümrük'ün, zorlu Galatasaray maçına bu 11'le çıkması bekleniyor:

 Sirigu, Nazım, Biraschi, Salih, Levent, Kourbelis, Rohden, Eysseric, Emre Mor, Güven Yalçın, Can Keleş

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Bu akşam oynanacak bu kritik maçta Galatasaray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Günay, Kaan, D.Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Barış Alper, Mertens, Kerem A., Icardi

Arda Kardeşler düdük çalacak

Galatasaray - Fatih Karagümrük karşılaşmasını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın 4. hakemi de Oğuzhan Çakır olacak.

Karagümrük 4. turdan başladı

Fatih Karagümrük ise kupaya 4. turdan dahil oldu. Kırmızı-siyahlılar, 4. turda 2. Lig temsilcisi Belediye Derincespor'u 3-1, 5. turda da yine 2. Lig takımı Kırklarelispor'u 2-0 mağlup etti. Karagümrük, son 16 turunda ise Samsunspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray’ın kupa yolu

Galatasaray, Türkiye Kupası'na bu sezon 5. turdan başladı. Sarı-kırmızılılar, bu turda 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek tur atladı. Aslan son 16 turunda da bir başka 1. Lig takımı Bandırmaspor'u da 4-2 ile geçerek çeyrek finale kaldı.

Kupada ilk randevu

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, oynayacakları maçla birlikte Türkiye Kupası’nda ilk kez rakip olacak. İki takım daha önce Süper Lig’de 19 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 12 kez, kırmızı-siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma ise berabere sona erdi.

Ligin ilk yarısında Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Galatasaray, Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fatih Karagümrük ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde saat 20.45’te RAMS Park’ta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Fatih Karagümrük yarın saat 20.45’te Rams Park’ta karşılaşacak. Mücadeleden galip ayrılan taraf, yarı finalde Trabzonspor - Başakşehir eşleşmesini geçen ekiple oynayacak. Tek maç usulüne göre oynanacak karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatmalara geçilecek. Uzatmalarda da skor üstünlüğü sağlanmaması durumunda turu geçecek takımı penaltı atışları belirleyecek. Mücadele ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

YORUM YAZ