MENÜ

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da hayallerini yaşıyor

Galatasaray'a ilk transfer olduğundaki hayalini sosyal medyada paylaşan Kerem Aktürkoğlu, şampiyonluğun ardından o günkü mesajını alıntılayarak, "Hayal ettiğimden bile güzeldi" diye yazdı ve duygularını taraftarlarla paylaştı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da hayallerini yaşıyor

TFF 3. Lig ekibi Erzincan'dan Galatasaray'a transfer olduğunda, sosyal medya hesabından attığı ilk tweet, "Terden sırılsıklam bir forma, tribünlerde mest olmuş taraftarımız, sahada kaldırılmayı bekleyen bir kupa. Var bir hayalimiz" olmuştu Kerem Aktürkoğlu'nun. O mesajı yazdığında, tarihler 2 Eylül 2020'yi gösteriyordu.

Haberin Devamı

'HAYAL ETTİĞİMDEN BİLE GÜZELDİ'

Genç yıldız, Galatasaray'daki 3. sezonunda hayaline kavuşmanın sevincini yaşıyor. Öyle ki, 24 yaşındaki futbolcunun sosyal medyasındaki son paylaşımı, 2020'de yazdığı o mesajı da alıntılayarak, "Hayal ettiğimden bile güzeldi" oldu.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasarayda hayallerini yaşıyor

RÜYA GİBİ BİR SEZON

Sarı-Kırmızılı formayla rüya gibi bir sezon geçiren Kerem Aktürkoğlu, böylece şampiyonluk sonrası yaşadığı sevinci, onu her koşulda destekleyen taraftarlarıyla paylaştı.

19 GOLE KATKISI VAR

Süper Lig'deki 33 maçta 9 gol 10 asistle oynayan ve 19 gole doğrudan katkı yapan genç yıldız, Galatasaray'ın şampiyonluğuna etki ettiği gibi, transferde de dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasarayda hayallerini yaşıyor

Her sezon üzerine koyarak ilerleyen Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa kulüplerinin yakın ilgisi var.

Haberin Devamı

FRANSIZ VE ALMAN KULÜPLERİNİN RADARINDA

Uzun süredir özellikle Fransız ve Alman kulüpleri tarafından yakından takip edilen Milli futbolcuya yaz döneminde çok ciddi tekliflerin gelebileceği belirtiliyor.

'SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ'

YÖNETİMİN SATMAYA NİYETİ YOK

Galatasaray Yönetimi'nin ise Kerem'i satmaya niyeti yok. Özellikle de 3 yerli mecburiyetinin gelecek sezon da devam edecek olması, Kerem Aktürkoğlu'nun ilk 11'deki yerini bir anlamda olmazsa olmaz kılıyor.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasarayda hayallerini yaşıyor

YORUM YAZ