MENÜ

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

Galatasaray'da gelecek oyuncular için yoğun çalışmalar devam ederken bazı isimlere teklifler de geliyor. Avrupa ekibinin ikinci başkanı Galatasaray'dan istedikleri ismi resmen açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için bir kadro oluşturmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı - kırmızılılar, geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın bonservislerini almak için büyük çaba sarfederken, ilk yabancı transferini ise Angelino'yu kadroya katarak yaptı.

KEREM DEMİRBAY GÜN SAYIYOR

Oynadığı futbol ile Almanya’da adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Demirbay’a talip olan Galatasaray transferi bitirme noktasına getirdi. 30 yaşındaki gurbetçi futbolcuyla bizzat görüşen Erden Timur’un oyucu tarafını tüm şartlarda ikna ettiği ifade edildi.

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

BONSERVİSİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Bayer Leverkusen’in yıldız oyuncusu Kerem Demirbay için kulübüne de resmi teklif yapıldı ve Sarı-Kırmızılı ekip başarılı oyuncu için beklemeye geçti. Leverkusen ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Kerem Demirbay için Alman temsilcisiyle bonservis pazarlıkları bu hafta içerisinde de devam edecek. Geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen forması ile 36 maça çıkan Kerem Demirbay, 5 gol ve 3 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Haberin Devamı

Transfere dair detaylar ise şu şekilde: Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Kerem Demirbay için Galatasaray 1.5 milyon Euro teklif etti. Leverkusen ise 3.5 milyon Euro bonservis istedi. Pazarlıkların hala devam ettiği ve orta noktada buluşulacağı öğrenildi.

PAREDES'TE GERİ ADAM YOK

Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu Leandro Paredes için İtalya Serie A ekibi Lazio da devreye girmişti. Çizme temsilcisi, oyuncunun yeşil ışık yakması durumunda, kulübü PSG ile temasa geçecek. Sky Italia’da yer alan habere göre; Leandro Paredes ile Galatasaray’ın dışında Lazio da ilgileniyor. Suudi Arabistan’a transfer olan Milinkovic Savic’in yerine Paredes’i düşünen İtalyan ekibi, temaslarına hız verdi.

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

GALATASARAYLI İSMİ RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray'da bazı oyunculara Avrupa'dan teklifler de geliyor. Belçika ekibi Westerlo'nun 2. Başkanı Hasan Çetinkaya, Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya, sarı - kırmızılılardan Emin Bayram'ı kadroya katmak istediklerini ifade etti.

"Bazı kulüplerle rekabet etmek zor, ama biz şansımızı zorluyoruz. Başkanımız Oktay Ercan'ın Galatasaray ile iyi ilişkileri var. Maxim de Cuyper için Club Brugge ile yaptığı anlaşma gibi onlarla da anlaşmayı umuyoruz"

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

'CHADLI İLE GÖRÜŞÜYORUZ'

Hasan Çeetinkaya, geçtiğimiz sezon Başakşehir FK'dan kiralık olarak kadroya katılan Nacer Chadli'ye yeniden transfer etmek istediklerini de itiraf etti.

Haberin Devamı

"Chadli ile görüşme var. Sürekli iletişim halindeyiz. Burada kendini iyi hissediyor ve kalmak istiyor. Westerlo'yu seçmesini umuyoruz"

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasaraylı ismi resmen açıkladı: Anlaşmayı umuyoruz

YORUM YAZ