MENÜ

Galatasaray'ın yıldızı Premier Lig'i karıştırdı! İngilizler açıkladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, İngiltere Premier Lig'de iki kulübü birbirine düşürdü. İngiliz basını, tecrübeli oyuncunun yaz aylarında İngiltere'ye gideceğini iddia etti. İşte detaylar...

Galatasaray'ın yıldızı Premier Lig'i karıştırdı! İngilizler açıkladı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'den liderliği kapan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'ın yıldız futbolcularına da talipler artıyor. Sarı-kırmızılı takım gerek Türkiye gerekse Avrupa'da sergilediği etkileyici performans ise Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

MUSLERA İLE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Yıldız futbolcularına birçok teklif alan Galatasaray bir yandan da önümüzdeki sezon için iç transferde hamleler yapıyor. Bu bağlamda, Sparta Prag maçındaki harika performansı ve son dakikalardaki olağanüstü kurtarışıyla dikkat çeken kaleci Fernando Muslera'nın sezon sonu bitecek sözleşmesi yeniden gündeme geldi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, 13 yıldır sarı-kırmızılı formayı giyen Uruguaylı eldiven ile görüştüğü öğrenildi. Timur'un tecrübeli kaleciye, "Devam etmeni istiyoruz. Galatasaray’da çok önemli işler başardın. Herkes seni çok seviyor ve performansın da gayet iyi. Birkaç sene daha neden oynamayasın?" dediği bildirildi.

Galatasarayın yıldızı Premier Ligi karıştırdı İngilizler açıkladı

PREMIER LİG KULÜPLERİNİN ZAHA SAVAŞI!

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-kırmızılı takımın yıldızı Wilfried Zaha'nın, devre arasında iki önemli teklif aldığı ortaya çıktı. İngiliz basınından Talksport'ta yer alan habere göre Premier Lig ekiplerinden West Ham ve Aston Villa, tecrübeli kanat oyuncusunu kış transfer döneminde kadrosuna katmak istedi. Zaha'nın, Galatasaray'a henüz yeni geldiğini vurgulayarak İstanbul'da kalmak istediği bildirildi.

Galatasarayın yıldızı Premier Ligi karıştırdı İngilizler açıkladı

"DÖNÜŞÜ İÇİN GÖZLERİNİZİ DÖRT AÇIN!"

Söz konusu haberde Zaha ile ilgili, "Wilfried Zaha'nın bu yaz Premier Lig'e olası dönüşü için gözlerinizi dört açın. Crystal Palace'ın ikonu, ocak transfer döneminde West Ham ve Aston Villa da dahil olmak üzere birçok kulübün radarındaydı. Ancak Zaha, yarım sezonun ardından Galatasaray'dan ayrılma konusunda isteksizdi. 31 yaşındaki futbolcunun Türkiye'de bir yılını tamamlamasının ardından tekliflere daha açık olması bekleniyor" ifadeleri yer aldı. Zaha'nın Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ