MENÜ

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı!

Galatasaray'ın AS Roma'dan transfer ettikten 6 ay sonra İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun geleceği merakla bekleniyor. İtalya'dan teklifler alan kanat oyuncusu için sarı-kırmızılı kulübün planı da belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı!

Geçen sezon devre arasında AS Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2023 yazında 5 milyon euro bedelle Aston Villa'ya kiralanan yıldız oyuncu,, satın alma opsiyonunun kullanılmaması halinde Aslan'a geri dönecek. Premier Lig kulübü istediği takdirde başarılı oyuncunun bonservisini 22.5 milyon euroya satın alabilecek. Sözleşmede 15.5 milyon euroluk ek opsiyonlar da bulunuyor.

Haberin Devamı
Nicolo Zaniolo, Aston Villa tesislerine böyle giriş yaptı

32 MAÇ, 3 GOL

24 yaşındaki futbolcu bu sezon İngiltere Premier Lig'de çok fazla etkili olamadı. Aston Villa ile 32 maça çıkan Nicolo Zaniolo 3 gol kaydetti. İtalyan kanat oyuncusu skora fazla etki edemese de İngilizlerin Zaniolo'dan memnun oldukları iddia edilmişti. Ancak Aston Villa'nın satın alma opsiyonunun kullanıp kullanılmayacağı henüz belli değil.

Galatasarayın Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı

FIORENTINA İSTEDİ

İtalya Millî Takımı’yla EURO 2024’e gitmeye hazırlanan Nicolo Zaniolo, birkaç gün önce verdiği röportajda ülkesini çok özlediğini, Galatasaray’ın izin vermesi halinde Çizme’ye dönebileceğini söylemişti. Bu sözler sonrasında İtalyan ekipleri devreye girdi. Fakat başarılı futbolcu bazı teklifleri düşünmeden reddetti. Zaniolo ile İtalya'dan en ciddi ilgilenen takımın ise Fiorentina olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

EURO 2024 DETAYI

Galatasaray'ın ise Nicolo Zaniolo planı ortaya çıktı. Kanat oyuncusunun 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda göstereceği iyi bir performans, Galatasaray’ın kapısını çalacak kulüplerin sayısını ve oyuncunun değerini artırabilecek. Bu yüzden sarı-kırmızılı kulüp şu anda herhangi bir hamle yapmadan EURO 2024'ü bekleyecek. Zaniolo'nun iyi bir performans sergilemesi halinde gelecek tekliflerin ücreti de yükselecek.

YORUM YAZ