MENÜ

Galatasaray'da sakatlık depremi! Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...

Galatasaray'da sakatlık depremi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin Futbol A Takım Doktoru Yener İnce, takımdaki sakatlıklar hakkında bilgilendirme yaptı. İnce, yıldız futbolcunun tam 6 hafta olmayacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da sakatlık depremi! Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...

Galatasaray Futbol A Takım Doktoru Yener İnce, bugünkü antrenmanda sakatlıkları bulunan futbolcuların durumları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın üst arka adalesinde sertleşme olduğunu belirten İnce, "Tedbir olarak durdurduk, zorlanma tespit ettik. O yüzden bizimle değil. Bu maçta da olmayacak. Bir sonraki maç için bakacağız. Ortalama bir takımın bir sezon içerisinde oynaması gereken maçın şu anda 6-7 maç üstündeyiz. Daha da çok maç var. Kararları alırken o günü düşünüp karar vermemiz lazım" diye konuştu.

Haberin Devamı

İki günlük aranın ardından sarı - kırmızılılar bugün Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Galatasaray'da Afrika Uluslar Kupası'na giden ve Fas Milli Takımı ile turnuvada yer alan Hakim Ziyech sakatlığı nedeniye takımdan uzak kalmıştı. Başarılı oyuncu bugün yapılan antrenmanda yer aldı.

Sakatlığı sebebiyle Beşiktaş maçının kadrosuna alınmayan Wilfried Zaha da bugün antrenmanda yer alacak ve son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başadı

ABDÜLKERİM RİZESPOR MAÇINDA YOK

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray'da bir süredir sakatlığını tam anlamıyla atlatamayan Abdülkerim Bardakcı'nın da durumu belli oldu. Başarılı savunmacı Rizespor karşılaşmasında da takımdaki yerini alamayacak. 209 yaşındaki savunmacının üst arka adalesindeki sakatlığı devam ediyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda sakatlık depremi Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...

DAVINSON VE KAAN AYHAN İDMANDA YOK

Galatasaray'da derbide ilk 11'de yer alan Davinson da antrenmanda yer almadı. Yıldız oyuncunun durumu yarın belli olacak. Antrenmanda yer almayan bir diğer isimse Kaan Ayhan... Tecrübeli oyuncu kasık ağrısı nedeniyle tedavi görüyor.

Galatasarayda sakatlık depremi Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...

İşte Yener İnce'nin sakatlıklar durumu hakkında yaptığı açıklamalar:

Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha'nın durumu için Yener İnce, "Kemik ödemi vardı. Geçtiğimiz maç faydalanamadık. Bugün idmana çıkacak. Bugünkü idman durumuna bakacağız ve değerlendirmemizi ona göre yapacağız" dedi ve diğer sakatlıklar hakkında ise şu bilgilendirmeyi yaptı.

"Hakim Ziyech'te birebir o takvime uyduk"

Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in sakatlığından günden bu yana bir takvim içerisinde tedavisinin yapıldığını ifade eden İnce, "Birebir o takvime uyduk. Dün de tedavisine devam ettik. Birçok yerde beraber çalıştığımız fizyoterapi ekipleri var. Bir oyuncumuzu izinli gitse bile bu ekipleri yanına ekleyebiliyoruz. Buradaki tedavisinin birebir tamamını bugün dönmesini bekliyorduk. Bugün idmana çıktı. Her oyuncunun 10-15 günlük periyotta 1-2 gün izni oluyor. İzinli günlerinde gittiğinde yerde bizim kontrolümüzdeki insanlar oluyor" şeklinde konuştu.

Galatasarayda sakatlık depremi Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...

"Serge Aurier'in sakatlığı tıbbi olarak 6 hafta"

Haberin Devamı

Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'de şanssızlık olduğunu söyleyen Yener İnce, "8’inde bizle imzaladı, 3 gün sonraki maçta adalesinde ciddi bir yırtık oluştu. Ona da program yaptık. O programda 20. gün reaksiyonu deneyecektik, Beşiktaş maçında şansı olur mu diye. O reaksiyonda uzağında kaldığı için tedavisini en başında planladığımız gibi yapıyoruz. Erken bir zamandayız. Bizim o sakatlık için tıbbi olarak 6 haftadır. Bu süreyi kısaltmaya çalışıyoruz. Milli aranın takibinde onunla bizle beraber olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

"Davinson Sanchez'in durumu yarın belli olacak"

Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez'in Beşiktaş derbisinde arka adalesinde sertlik hissettiğini aktaran İnce, "Onu bugün tedbir olarak durduruyoruz. Yarın durumunu değerlendireceğiz belki MR’a göndereceğiz. Onun durumu yarın belli olacak" açıklamasında bulundu.

Galatasarayda sakatlık depremi Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...



"Kaan Ayhan'ın kasığında bir fıtığı var"

Milli futbolcu Kaan Ayhan'ın kasığında fıtık olduğunu belirten İnce, "Kasığında dönem dönem artan, dönem dönem azalan ağrıları oluyor. Onunla ilgili her gün ciddi tedavi yapıyoruz. O da sahada bu tedavinin karşılığını fazlasıyla veriyor. Benim gözlemim performansı hiç etkilenmedi. Sağlık tarafında en azından bizim beklentimizi karşılıyor. Çok uyumlu, çok karakterli biri. Sezon sonu cerrah açından değerlendirilebilir ama illa olacak diye bir kural yok. Çünkü ağrıları giderek azalabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasarayda sakatlık depremi Yeni transfer daha sahaya çıkmadı, tam 6 hafta yok...



"Mauro Icardi'nin ayak bileğindeki tedavisi bitti"

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin ayak bileğindeki tedavisinin bittiğini söyleyen Yener İnce, "Bileğine iğne yapmıyoruz. Tedavisini yaptık ve mükemmel bitti. Bugünlerde dönem dönem adale sertlikleri sadece Mauro’da değil, birçok oyuncuda olabiliyor. Şu anda herhangi bir sakatlığı yok" dedi.

YORUM YAZ