MENÜ

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı rekor kırdı! Enfes gol

Trendyol Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Galatasaray, Konyaspor ile oynadığı mücadeleyi Abdülkerim Bardakcı'nın 2 ve Zaha'nın attığı golle 3-0 kazandı. Cimbom'da Abdülkerim Bardakcı, attığı 2 golle yeni bir rekorun sahibi oldu ve golcüleri kıskandıracak bir performans ortaya koydu.

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı rekor kırdı! Enfes gol

Galatasaray'ın golcü stoperi Abdülkerim Bardakcı etkili performansını sürdürüyor. Bardakçı, attığı müthiş golün ardından son dakikalarda da ağları havalandırdı ve 3-0 kazandıkları mücadeleyi 2 golle tamamlayarak yeni bir rekora ulaştı.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM'DEN FORVET GOLÜ

Galatasaray'ın soldan geliştirdiği atakta topla buluşan Kerem Demirbay sol ayağıyla ortayı yaptı, ceza sahası içi sağ çaprazda bulunan Abdülkerim sol ayağıyla voleyi vurdu, top kaleci Deniz'in solundan ağlarla buluştu. Abdülkerim, dakikalar 63'ü gösterirken gelişine harika bir gol attı ve görüntü açısından tam bir golcü vuruşu yaparak taraftarlarını ayağa kaldırdı. 

Galatasaray'ın genç oyuncusu Eyüp Aydın'ın asistinde dakikalar 90+3ü gösterirken Abdülkerim Bardakcı bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı rekor kırdı Enfes gol

YENİ BİR REKOR GELDİ! 

Opta'nın verilerine göre; 2020/21'den bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı. Golcü stoper eski takımı Konyaspor karşısında da sahneye çıkarak takımı adına 2 gol attı ve Konyaspor maçının adamı oldu.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI, AHMET ÇALIK’I UNUTMADI

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Galatasaray, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın 63’üncü dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Abdülkerim Bardakcı, gol sevinci sırasında eski takımı Konyaspor’dan arkadaşı olan Ahmet Çalık’ı unutmadı. Galatasaraylı futbolcu, golün ardından üzerinde “Kalbimizdesin Ahmet Çalık” yazılı tişörtle sevincini yaşadı.

'GALATASARAY'A LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM'

Abdülkerim Bardakcı maçın ardından, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. İçeride taraftarı arkamıza aldığımızda zor bir maç yok. Konya takımına iyi hazırlandık. Çok şükür galip geldik, yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray'a layık olmaya çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Sürekli duran toplara çalışıyorum. İki gol attım, nasip oldu. İnşallah devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Galatasaray - Konyaspor maçı (VİDEO)

Galatasarayda Abdülkerim Bardakcı rekor kırdı Enfes gol

YORUM YAZ