MENÜ

Galatasaray'a Angelino müjdesi! İşte yeni takımı...

Galatasaray'da defansif anlamda beklentileri karşılayamayan ve gözden çıkarılan Angelino'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İspanyol futbolcu, Avrupa kulübüyle anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Galatasaray'a Angelino müjdesi! İşte yeni takımı...

Galatasaray’ın tazminat ödemeden kiralık sözleşmesini feshetmeyi planladığı, bunun için de bir başka takımla anlaşmasını beklediği Angelino'da mutlu sona çok yaklaşıldı. Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya ve İtalya Serie A kulübü Torino'nun ilgilendiği sol bek oyuncusu, başka bir İtalyan devi ile anlaştı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Angelino müjdesi İşte yeni takımı...

MARSİLYA YAKLAŞMIŞTI

Son gelen raporlar, Torino’nun ardından Marsilya'nın da İspanyol futbolcu için devreye girdiği yönündeydi. Sol bek Lodi’yi 25 milyon Euro’ya Al Hilal’e satan Marsilya’nın; Nantes’ın Merlin için 15 milyon Euro, Rennes’in de Truffert için 20 milyon Euro istemesi üzerine Angelino’yu gözüne kestirdiği iddia edilmişti. Fransız kulübünün Leipzig’den de olumlu yanıt aldığı gelen bilgiler arasındaydı.

ROMA ANLAŞTI

Bugün İtalya'dan gelen haberler ise AS Roma'nın, Angelino ile anlaştığı yönünde. Sky İtalya muhabiri Di Marzio'nun haberinde sarı-kırmızılı İtalyan kulübün son anda devreye girerek hem Torino'yu hem de Marsilya'yı solladığı ve tecrübeli sol bek ile anlaşma sağladığı bildiriliyor. AS Roma'nın oyuncu ile anlaştıktan sonra Leipzig ile de görüşmelere devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Galatasaraya Angelino müjdesi İşte yeni takımı...

ANGELİNO BU SEZON NELER YAPTI?

27 yaşındaki sol bek, 2023-24 sezonunda Galatasaray forması ile şu ana kadar tüm kulvarlarda 19 maça çıktı. İspanyol oyuncu söz konusu 19 karşılaşmada 1 gol atıp 1 asist yaptı. Hücumda etkili olan Angelino'nun savunma zafiyeti her geçen hafta daha fazla boy gösterdi. Angelino eğer Galatasaray'da bir maç daha oynamış olsaydı 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecekti.

YORUM YAZ