MENÜ

Galatasaray yeni sol bekini buldu! İşte yeni Sacha Boey

Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bir yandan da Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan sarı kırmızılılar, kadrosuna takviyeler yapmak için çalışmalarına başladı. Ara transfer dönemini iyi değerlendirmek isteyen Cimbom, sol bek için arayışlarını sürdürüyor. Uzun süredir sol bek sıkıntısı yaşayan Galatasaray, yeni Sacha Boey'ini buldu.

Galatasaray yeni sol bekini buldu! İşte yeni Sacha Boey

Kiralık sözleşmesinde 20 maça bağlı satın alma opsiyonu bulunan Angelino, 19 kez formasını giydiği Galatasaray'da artık kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe derbisi için Ülker Stadyumu'na götürülmeyen İspanyol sol beke, Süper Kupa öncesinde bir hafta izin verildi. Kulüp aramaya başlayan Angelino, Ajax başta olmak üzere gelen teklifleri değerlendiriyor.

Haberin Devamı

Oyuncuya sezonun ikinci yarısında ödeyeceği 1 milyon 150 bin Euro ücretten tasarruf etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Angelino ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmayı planlıyor. Angelino ile yollarını ayıracak olan Galatasaray, sol bek takviyesi için de sağ beki Sacha Boey gibi genç ve gelecek vadeden isimlerin peşinde.

İLK SIRADA NUNO TAVARES

Bu doğrultuda Aslan, listenin ilk sırasına Nuno Tavares'i yazdı. Bonservisi Arsenal'de olan 23 yaşındaki oyuncu, sezon başında Nottingham Forest'a kiralanmıştı. Premier Lig ekibinde sadece 3 maçta süre aldıktan sonra hiç oynama fırsatı bulamayan genç solak, sarı-kırmızılıların takibine girdi. Ocak ayında hem Nottingham Forest hem de Arsenal'i ikna etmeye çalışacak yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü zorlayacak. Yeşil Burun Adaları asıllı Tavares; Benfica, Marsilya, Arsenal gibi dev kulüplerde oynadığı 138 karşılaşmada 8 gol- 9 asist gerçekleştirdi. Portekiz U-21 Milli Takımı'na yükselen 2000 doğumlu bek, 16 müsabakada ağları 1 kez sarstı.

Haberin Devamı

Galatasaray yeni sol bekini buldu İşte yeni Sacha Boey

ÇELLO TUTKUNU!

26 Ocak 2000 yılında Portekiz'in Lizbon kentinde dünyaya gelen Nuno Tavares, küçük yaşlarda çello çalıp müzikle ilgilendi. Ancak vatandaşı Cristiano Ronaldo hayranlığı ağır basınca ailesinin teşvikiyle Casa Pia'da futbola başladı. Genç yaşında adım attığı Sporting altyapısının ardından 2017'de Benfica'ya geçti. 2 sezon sonra A Takım'a çıkarak 2021 yazında Arsenal'e transfer oldu. Geçen dönemi Marsilya'da kiralık oynayan 21 yaşındaki sol bek, bu sezon Nottingham Forest'a kiralık verildi.

Galatasaray yeni sol bekini buldu İşte yeni Sacha Boey

Galatasaray yeni sol bekini buldu İşte yeni Sacha Boey

YORUM YAZ