MENÜ

Fabrizio Romano Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı ismi açıkladı!

Sezon öncesi transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Ünlü İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano, sarı - kırmızılıların teklif yaptığı ancak transfere ikna edemediği ismi açıkladı. İşte detaylar...

Fabrizio Romano Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı ismi açıkladı!

Sezon başında orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray birçok yıldız isimle görüşmeler gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Uruguaylı yıldız Lucas Torreira'nın yanına iyi bir sekiz numara arayan sarı - kırmızılılar, Arjantinli Leandro Paredes, Uruguaylı Mathias Vecino ve Manchester United'dan Fred ile ilgilendiği basına yansımıştı.

PAREDES GELMEDİ, VECINO'YU SARRI BIRAKMADI

Sarı - kırmızılıların ilk hedefi geçen sezon Paris Saint-Germain'de forma giyen Leandro Paredes'ti. Fransız ekibiyle anlaşan Galatasaray, oyuncuyu ikna edememişti. Arjantinli yıldız, İtalyan ekibi Roma'ya transfer olmuştu.

Fabrizio Romano Galatasarayın resmi teklif yaptığı ismi açıkladı

Mathias Vecino ile de ciddi şekilde ilgilenen sarı - kırmızılılar, Lazio ile anlaşmaya varmış, ancak Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin onay vermemesi nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.

Fred ismi de gündeme gelmiş, ancak oyuncuyu Fenerbahçe kadroya katmıştı.

Haberin Devamı

ROMANO AÇIKLADI

Galatasaray'ın transfer döneminde ilgilendiği yıldız isimlerden biri daha ortaya çıktı. Ünlü İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano, konuk olduğu The United Stand adlı YouTube kanalında bu ismi açıkladı.

Romano sezon öncesi gerçekleşmeyen transferi şöyle açıkladı; "Donny van de Beek ile Real Sociedad ilegilendi, ancak Manchester United, onların karşılayamayacağı bir dizi mali talepte bulundu. Daha sonra Galatasaray da istedi. Manchester United oyuncunun bunu kabul etmesini umdu, ancak Donny buna karşı çıktı."

Fabrizio Romano Galatasarayın resmi teklif yaptığı ismi açıkladı

DEVRE ARASINDA YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR

Manchester United tarihinin en kötü sezonlarından biri geçiriyor olsa da Menajer ten Hag, Donny van de Beek'i kadroda düşünmüyor. Hollandalı yıldız şimdiye kadar Premier Lig'de bir maçta iki dakika ve Caraboa Cup'ta ise 19 dakika görev alabildi.

Romano açıklamalarının devamında, Donny van de Beek'in takımdan ayrılacağını ifade etti. Orta sahaya transfer ettiği isimlerden beklediği verimi alamayan Galatasaray, devre arasında bu transfer için yeniden devreye girmenin planlarını yapıyor.

Yakup Çınar, Bayern Münih maçı öncesi son gelişmeleri Münih'ten aktardı

Fabrizio Romano Galatasarayın resmi teklif yaptığı ismi açıkladı

YORUM YAZ