MENÜ

Erden Timur'dan yeni transfer bombası! Tüm dünya Galatasaray'ı konuşacak

Futbolda bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun kadro çalışmalarını sürdürüyor. Sezonu zirvede tamamlayarak Şampiyonlar Ligi elemelerine kalmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon öncesinde bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak istiyor. Erden Timur'un yıldız isimle görüşmelere başlayacağı öğrenilirken, Okan Buruk'a bir hediye daha sunulması isteniyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Erden Timur'dan yeni transfer bombası! Tüm dünya Galatasaray'ı konuşacak

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon yaşanan hayal kırıklığının izlerini kısa sürede atlatan Galatasaray, ligde 30. hafta sonunda zirvede yer alıyor. Değişen yönetim ve teknik ekiple birlikte sezonun favorisi haline gelen Aslan, Okan Buruk yönetiminde taraftarını memnun etmeyi başardı. Yaz transfer dönemi ve devre arası transfer dönemini de güçlü ve aktif şekilde geçiren Galatasaray, birçok yıldız ismi kadrosuna kattı. Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarıyla şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren sarı-kırmızılılar, gelecek sezon için de çalışmalara başladı. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü favorisi olarak gösterilen Galatasaray, gelecek sezon için kadrosuna yıldız bir ismi katmak istiyor. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

OKAN BURUK TARİH YAZIYOR

Galatasaray ile şampiyonluğa uzanmaya hazırlanan tecrübeli teknik adam, Mustafa Denizli’nin ardından, Türk hocalar arasında iki ve daha fazla takımı şampiyon yapan ikinci hoca olacak. Buruk, 2.46’lık puan ortalamasıyla da rekoru elinde bulunduruyor. Galatasaray’ın başında 28 maçta 69 puan kazanan Okan Buruk, Süper Lig Tarihi’ne geçen 14 maçlık galibiyet serisinden sonra puan ortalamasında da yine rekor kırdı. Buruk yönetiminde 28 maçta 69 puan toplanırken, 2.46’lık puan ortalaması tutturuldu.

Erden Timurdan yeni transfer bombası Tüm dünya Galatasarayı konuşacak

KOMBİNEDE REKOR SATIŞ

Galatasaray, önceki gün başlattığı kombine satışında tarihi rekora ulaştı. Sarı-kırmızılı taraftar, kombine yenilemesinde en yüksek rakama ulaşılan geçen senenin ilk gün satış adedine göre yüzde 40 artış gösterdi. 18 Nisan 2023’te gerçekleşen bir günlük adet satış rakamı, son 10 yıldaki haftalık satışlar baz alındığında 4 yılın haftalık adet satış rakamının üstünde yer aldı. Sarı-kırmızılılar, geçen yıl aldığı kombinelerin yüzde 10.89’unu ilk gün yeniledi.

Haberin Devamı

Erden Timurdan yeni transfer bombası Tüm dünya Galatasarayı konuşacak

RİERA'DAN GALATASARAY İTİRAFI

Slovenya Ligi'nde teknik direktörlük deneyiminin ilk yılında şampiyonluğa ulaşan Albert Riera gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Galatasaray'da teknik direktör olmayı düşünüyor musun" sorusunu Albert Riera, "Elbette bu soruya yanıt verecek olan kişi ben değilim. Bu soruya ben yanıt veremem. Her şeyden önce Okan Buruk var Galatasaray'da ve çok büyük işler yapıyor. Ben onun çok büyük bir antrenör olduğunu düşünüyorum. Çok iyi işler yaptı. Galatasaray gerçekten çok iyi gidiyor. Bu sene güçlü bir takım oluşturdu ve bunu her maç ispat ediyor. Bir gün Galatasaray'ın bana ihtiyacı olursa buna hayır demeyeceğimi biliyorum. O gün geldiğinde konuşmak gerek. Bu soruya şimdi yanıt verebilmek mümkün değil" şeklinde cevapladı.

Erden Timurdan yeni transfer bombası Tüm dünya Galatasarayı konuşacak

HEDEFTE ROBERTO FIRMINO VAR

Galatasaray, Liverpool ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Firmino'yu takıma kazandırmak için harekete geçti. Cimbom, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino için atağa kalktı. Galatasaray'da transferlerle yakından ilgilenen Erden Timur, Sambacı'nın menajeriyle bu hafta bir görüşme yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Erden Timurdan yeni transfer bombası Tüm dünya Galatasarayı konuşacak

ERDEN TİMUR İLK TEKLİFİ SUNACAK

Cimbom'un projelerini Firmino cephesine detaylıca anlatacak olan Timur, 31 yaşındaki futbolcuya ilk teklifi sunacak. Aslan, Avrupa'dan birçok talibi olan futbolcu için şartları zorlamayı düşünüyor. Galatasaray, bu transferde İngiltere'den Chelsea, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan ise Milan ve Juventus ile yarış içinde olacak. Firmino, bu sezon Liverpool formasıyla 32 maça çıktı. Brezilyalı yıldız, 11 gol ve 5 asist kaydederek 16 gole direkt katkı sağladı. 31 yaşındaki futbolcunun Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Erden Timurdan yeni transfer bombası Tüm dünya Galatasarayı konuşacak

YORUM YAZ