MENÜ

Canlı yayında açıkladı! Galatasaray'ın gözdesi Rafa Silva sözleri: Muhtemelen imzaladı

Galatasaray'ın gelecek sezon için kadorsunda düşündüğü Rafa Silva için Portekiz'den sürpriz bir açıklama geldi. Portekizli efsane oyuncu, aldığı duyumu canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Canlı yayında açıkladı! Galatasaray'ın gözdesi Rafa Silva sözleri: Muhtemelen imzaladı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor. Takımdan hem ayrılacak hem de yeni gelecek isimlerle ilgili görüşmeler yürütülüyor.

Haberin Devamı

Devre arasında Sacha Boey'i Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle Bayern Münih'e satan sarı - kırmızılılar, Avrupa futbolunun önemli isimleriyle dirsek teması halinde.

OKAN BURUK'TAN RAFA SILVA SÖZLERİ

Portekiz basını geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın, sezon sonunda Benfica ile sözleşmesi sona erecek olan Rafa Silva'ya 3.5 milyon Euro değerinde bir sözleşme teklif ettiğini yazmıştı.

Canlı yayında açıkladı Galatasarayın gözdesi Rafa Silva sözleri: Muhtemelen imzaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kendisine yöneltilen bu soruyla ilgili olarak ise, "Transferle ilgili oyuncu izleme departmanı çalışma yapıyor. Hazırlıklarımız var, oyuncuları izliyoruz. Serbest oyuncular olabilir. Şu anda net bir isim üzerinde çalışma yok. Rafa Silva çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir. Serbest statüde birçok oyuncu çıkacaktır. Şu anda ben lige odaklandım ama oyuncu izleme departmanımızın hazırlıkları sürüyor. Bu sezonki performanslara göre mevkiler de birkaç hafta içinde netleşecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

GİTMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

RAFA SILVA İLE ANLAŞMAYA VARILDI MI?

Portekiz futbolunun efsane isimlerinden Maniche, katıldığı bir podcast yayınında Rafa Silva'nın performansı ve sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasıyla ilgili konuştu.

Galatasaray kadrosuna katmak istemişti. Evander'den muhteşem bir gol daha!

"Bu sezon Benfica için belirleyici ve üstün bir oyuncu olan Rafa'yı takımda tutmak, Benfica'nın büyüklüğüne yakışmayan oyunculara oynamaktan daha iyidir. Ve bence Benfica... Henüz Rafa ile bir anlaşmaya varmadılar mı bilmiyorum, muhtemelen evet. Artık bir oyuncu istemediğinde, Grimaldo'da olduğu gibi yapacak hiçbir şey yok"

Canlı yayında açıkladı Galatasarayın gözdesi Rafa Silva sözleri: Muhtemelen imzaladı

MUHTEŞEM BİR SEZON GEÇİRİYOR

Bu sezon toplamda 45 kez sahaya çıkan 30 yaşındaki oyuncu 18 kez gol atmayı başarırken 14 kez de asist yaptı. Rafa Silva, 2016 yılında 16 milyon Euro karşılığında Braga'dan transfer edilmişti.

Canlı yayında açıkladı Galatasarayın gözdesi Rafa Silva sözleri: Muhtemelen imzaladı

YORUM YAZ