MENÜ

Alanyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray'da Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'ın yıldızlarından Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunurken gol krallığı yarışına ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'da maçın skorunu belirleyen golü atan Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya ilişkin görüşlerini paylaşan Icardi, "İlk yarı biraz rahat bir şekilde çıktık. Kendimize güveniyorduk aslında ama gol atamadık. Sonra devre arasında hocamızla birlikte bütün takım bir arada konuştuk ve ikinci yarıya farklı bir mantalite ile çıktık. Onun sayesinde de gollerimizi attık ve bu sonucu aldık" dedi.

Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirmesi ve gol krallığı yarışı üzerine görüşleri sorulan yıldız oyuncu, "En iyi sezonlarımdan bir tanesi... Evet, farkındayım ama aslında sezonun büyük bir kısmında %100'ümde değildim. 5 ay bir süre boyunca bileğimle bir ağrı vardı. Kas ağrıları çektim ama elimden geldiğimce her zaman takım için orada olmaya çalıştım. Aslında bu süreçte golleri istediğim kadar atamadım. Bir santrfor olarak gol krallığı tabii ki de istediğim bir şey fakat Galatasaray'ın kazanması benim için öncelik. Geçen sezon da zaten bunun sayesinde şampiyon olduk. Bu sezon da umarım şampiyonluğu getirecek şeylerden bir tanesi olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alanyaspor galibiyeti sonrası Galatasarayda Mauro Icardiden gol krallığı açıklaması

Taraftarın kendisine olan ilgisine ilişkin görüşlerini de aktaran Icardi, "Çok güzel bir bir sevgi... Tabii ki de takıma karşı da, bana karşı da... Her yerde bize bir aşkla yaklaşıyorlar. Taraftar sayısı olarak da bildiğiniz gibi çok fazlayız ve her yerde bizi takip ediyorlar, her maçta bize destek oluyorlar. Bugün de mesela hem oteldeyken hem de buraya geldiğimiz zaman sahanın içerisinde birçok taraftarımız vardı. Hem takım adına hem benim adıma çok mutlu edici bir şey bu tabii ki de. Bize desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Bize her zaman daha fazla enerji katıyor böyle şeyler" dedi.

YORUM YAZ