MENÜ

Galatasaray Silva'da sona doğru

Aslan, Andre Silva’nın kiralanması konusunda Milan’la anlaştı. Yönetim 22 yaşındaki golcüyle pazarlık halinde. 4 milyon Euro talep eden Portekizli indirimi kabul ederse, transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray Silva'da sona doğru

Bir stoper, bir orta saha, bir de forvet transferi için uzun süredir temaslarını sürdüren Galatasaray, hücum hattında arayışlara nokta koymaya hazırlanıyor...

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar, Milan’ın 22 yaşındaki golcüsü Andre Silva’nın kiralanması konusunda Milan’la anlaştı.

Leonardo’dan flaş sözler

Geçtiğimiz günlerde görevine son verilen sportif direktör Mirabelli’nin yerine geçen Leonardo da, konuyla ilgili olarak, “Andre Silva için durum farklı. Genç bir oyuncu. İki taraf için de en iyisini düşünüyoruz” dedi ve oyuncunun kiralanmasına onay verdiklerini ifade etti.

Maksimum 3 milyon Euro

Galatasaray Yönetimi’nin bu gelişme sonrasında oyuncuyla temas kurarak pazarlık aşamasına geçtiği öğrenildi. Ancak Andre Silva’nın ilk etapta 4 milyon Euro gibi bir ücret talep ettiği belirlendi. Sarı-Kırmızılılar tıpkı gündemdeki diğer isimlerde olduğu gibi, maksimum 3 milyon Euro civarında bir rakam düşünüyor.

Haberin Devamı

Tekrar kanıtlamak için

Portekizli futbolcunun kiralama kontratına satın alma opsiyonunun eklenmesi şimdilik mümkün görünmüyor. Buna karşın Serie A’da aradığını bulamayan Silva’nın, kendisini yeniden kanıtlamak adına hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde ortaya çok iyi bir performans koyabileceği düşünülüyor.

YORUM YAZ