MENÜ

Wesley Sneijder'den Antony'e flaş tepki: Kesinlikle utanmalı

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester Unitedlı futbolcu Antony hakkında dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

Wesley Sneijder'den Antony'e flaş tepki: Kesinlikle utanmalı

FA Cup Yarı Final maçında Coventry'i seri penaltı atışları sonucu mağlup eden Manchester United'da Antony'nin rakip futbolculara yönelik hareketi Wesley Sneijder'ın tepkisini çekti.

Haberin Devamı

ANTHONY NE YAPMIŞTI?

Manchester United'ın Brezilyalı oyuncusu Antony, normal süresi 3-3 biten maçta Coventry'i penaltılarda yenmeleri sonrası rakip oyunculara dönerek 'sizi duyamıyorum' anlamına gelen bir hareket yapmıştı.

Wesley Sneijderden Antonye flaş tepki: Kesinlikle utanmalı

'UMARIM 5-0 KAYBEDER'

Hollandalı eski futbolcu, Antony'nin rakiplerini kışkırttığını dile getirdi. Wesley Sneijder açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Antony yaptığından dolayı kesinlikle utanmalı. Bunu yapmak yerine doğrudan sahanın dışına çıkmalıydı. Umarım Manchester United finalde 5-0 kaybeder."

'UTANMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLERDİM'

Eski futbolcu Khalid Boulahrouz ise Antony için, "Antony'nin yaptığı hareket utanç verici. 100 milyon Euro'luk bir oyuncusun ve her maç berbat performans sergiliyorsun. Eğer takım arkadaşı olsaydım kendinden utanması gerektiğini söylerdim." dedi.

Haberin Devamı

Wesley Sneijderden Antonye flaş tepki: Kesinlikle utanmalı

YORUM YAZ