MENÜ

TFF başkanlığına ikinci aday Servet Yardımcı! Sürpriz ismin de gündeminde...

İş insanı Erdal Alkış’ın ardından TFF Başkanlığı için adaylığını açıklayan ikinci isim Servet Yardımcı oldu. Yardımcı, “Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için TFF Başkanlığı’na adayım” ifadelerini kullandı.

TFF başkanlığına ikinci aday Servet Yardımcı! Sürpriz ismin de gündeminde...

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Servet Yardımcı yaptığı açıklamada, “Türk futbolunun içinde bulunduğu türbülanstan çıkması için TFF Başkanlığı’na adayım” dedi. Türk futbolunun hiç olmadığı kadar derin bir yönetsel kriz içinde olduğunun altını çizen Yardımcı, açıklamasında “40 yıldır iş hayatının içindeyim, 20 yıldır da ulusal/uluslararası düzeyde yönetsel görevler üstlenmiş bir futbol adamı olarak yetkin liyakatli ekibimle birlikte birikim ve ilişkilerimi Türk futbolunun istifadesine sunma kararı almış bulunuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

‘Hakemlik düzelecek’

Yardımcı sözlerini şöyle sürdürdü, “TFF’nin belirli bir ekibin ve zümrenin değil, kulüplerimizin ve paydaşlarımızın federasyonu olduğu bilinciyle, kulüplerimizin Avrupa ve dünyadaki temsiline önem veren, destekleyen bir yaklaşım içinde olacağız. Yıpranan Türk hakemliğini, Türk futbolunun hak ettiği standartlarda, uluslararası seviye ve saygınlığa yeniden kavuşturmak için, futbol kamuoyunu tatmin edecek şekilde reorganize edeceğiz, kurumsal tarafsız koşulların oluşumunu sağlayacağız” dedi.

TFF başkanlığına ikinci aday Servet Yardımcı Sürpriz ismin de gündeminde...

Ali Şafak Öztürk bombası

Adaylığını açıklayan iki ismin ardından gözler yeni adaylara çevrilirken akşam saatlerinde gündeme flaş bir isim daha geldi. Bir dönem Antalyaspor Başkanlığı yapan, şu anda da Bodrum FK’ya yatırımlarıyla öne çıkan Ali Şafak Öztürk’ün de adı adaylık için geçmeye başladı. Öztürk’ün gelen öneriler üzerine bu konuda neler yapabileceğine dair bir çalışma içerisine girdiği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

TFF başkanlığına ikinci aday Servet Yardımcı Sürpriz ismin de gündeminde...

YORUM YAZ