MENÜ

SON DAKİKA: Marsilya'da Gennaro Gattuso dönemi sona erdi

Fransa Ligue 1'de kötü gidişata 'dur' diyemeyen Marsilya, Gennaro Gattuso'ya 'dur' dedi. Kulüp, İtalyan teknik direktör ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

SON DAKİKA: Marsilya'da Gennaro Gattuso dönemi sona erdi

Ligue 1 ekibi Marsilya, Teknik Direktör Gennaro Gattuso ile yolların ayrıldığını duyurdu. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, "Marsilya, Gennaro Gattuso ile olan iş birliğinin sona erdiğini duyurdu. Marsilya, Gennaro'ya ve tüm ekibine her gün gösterdikleri sonsuz bağlılık ve profesyonellik için özel teşekkürlerini sunar ve gelecek için her şeyin en iyisini diler" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

6 MAÇTIR KAZANAMIYORLARDI

Bu sezon Ligue 1'de beklenen performansı veremeyen Marsilya, son altı maçından da galibiyetle ayrılamadı. Son galibiyetini 2023'ün aralık ayında iç sahada oynanan Clermont'a karşı elde eden mavi-beyazlılar, şampiyonluk yarışından çok uzakta kaldı. Marsilya, Gattuso dönemini ligde 30 puanla 9. sırada tamamladı. Fransız ekibi 22 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş mücadelesinde Shakhtar Donetsk'i konuk edecek. İki takıma arasında oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle sona ermişti.

YORUM YAZ