MENÜ

Shevchenko, Ukrayna'da kalan annesi ve kardeşi ile ilgili konuştu: Bu, Ukraynalı ruhu!

Ukrayna futbolunun en büyük efsanelerinden Andriy Shevchenko, Rus saldırısı altında olan ülkesinde yaşananlara ilişkin konuşurken annesi ve kardeşinin ülkeyi terk etmemek istediklerini belirterek bunun Ukraynalı ruhundan kaynaklandığını ifade etti.

Shevchenko, Ukrayna'da kalan annesi ve kardeşi ile ilgili konuştu: Bu, Ukraynalı ruhu!

Ukrayna futbolunun efsane isimlerinin başında gelen Andriy Shevchenko, ülkesinde yaşananlara ilişkin Sky Sports'a açıklamalarda bulundu. Shevchenko, Rusya'nın şiddetli saldırılarına rağmen ülkeyi terk etmeyen annesi ve kız kardeşi hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

Ülkesine ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelenskyy'ye yönelik övgülerde bulunan Shevchenko, "Savaşmak için bir nedenimiz var. Kalan son insana, son dakikaya kadar savaşacağımızdan eminim. İnsanlar birleşti. Güçlü bir liderimiz de var. Birçok harika şey yaparken insanları da birleştiriyor" dedi.

Ülkesine yönelik desteğe ilişkin teşekkürlerini de sunan Ukraynalı efsane, "Ukrayna'yı destekleyen tüm dünyaya teşekkür etmek istiyorum. İngiltere'ye inanılmaz desteği için minnettarım. Ukrayna'yı destekleyen herkese teşekkür ederiz. Bu, milletimiz için çok zor bir dönem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Ailem Ukrayna'dan ayrılmayı reddetti'

Ailesinin Ukrayna'da olduğunu ve oradan ayrılmayı reddettiklerini söyleyen Shevchenko, "Evet, onları Ukrayna'dan almayı birçok kez teklif ettim. Ama cevap 'hayır' oldu. Orada kalmak istiyorlar. Bu Ukraynalı ruhu" ifadelerini kullandı.

https://www.instagram.com/p/CanB1vahkRI/
YORUM YAZ