MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi maç: F Grubu alev aldı!

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen son sekiz takım bu akşam oynanacak zorlu mücadelelerin ardından belli olacak. Her grupta farklı bir mücadele varken, F Grubu adeta alev aldı. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi maç: F Grubu alev aldı!

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalan sekiz takımda daha bu akşam oynanacak birbirinden zorlu mücadelelerin ardından belli olacak.

Haberin Devamı

İNGİLİZ YAZARDAN ÇARPICI İFADELER

E GRUBU'NDA LİDERLİK MAÇI

Atletico Madrid, Lazio, Celtic ve Feyenoord'un yer aldığı grupta lideri belirleyecek zorlu bir maç oynanacak. 11 puanlı Atletico Madrid sahasında, 10 puanlı İtalyan ekibini ağırlayacak. Lazio kazanması halinde liderliği ele geçirecek. Diğer iki sonuçta ise İspanyol ekibi koltuğunu koruyacak.

Şampiyonlar Liginde tarihi maç: F Grubu alev aldı

F GRUBU ALEV ALACAK

Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Newcastle United ve Milan'ın yer aldığı grupta Alman ekibi bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Diğer üç takımın da ikincilik şansı bulunuyor.

Yedi puana sahip olan PSG deplasmanda Borussia Dortmund'a konuk olacak. Beşer puana sahip olan Newcastle United ve Milan İngiltere'de karşı karşıya gelecek.

EN SAKİN GRUP

G Grubu'nda Manchester City lider, RB Leipzig ise ikinci olarak bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Bu akşam Pep Guardiola'nın öğrencileri deplasmanda Kızılyıldız'a konuk olacak. RB Leizig ise sahasında Young Boys ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Liginde tarihi maç: F Grubu alev aldı

YA PORTO, YA DA SHAKHTAR!

H Grubu da kritik bir maça sahne olacak. 12 puana sahip Barcelona gruptan çıkmayı daha önce garantilerken beş maçta dokuz puan toplayan Porto ve Shakhtar Donetsk, Dragao'da ikinci olarak bir üst tura yükselmek için sahaya çıkacak.

Son sırada yer alan Royal Antwerp'in grupta puanı bulunmuyor ve sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Liginde tarihi maç: F Grubu alev aldı

YORUM YAZ