MENÜ

Roberto Mancini için İngiltere Premier Lig'e dönüş iddiası!

Suudi Arabistan Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin daha önce Manchester City'yi çalıştırdığı İngiltere Premier Lig'e yeni bir takımla dönebileceği iddia edildi.

Roberto Mancini için İngiltere Premier Lig'e dönüş iddiası!

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Roberto Mancini, bir süredir uzak kaldığı kulüp teknik direktörlüğü görevine geri dönebilir. Üstelik İtalyan hoca, bunu daha önce çalıştığı İngiltere Premier Lig ile gerçekleştirebilir.

Haberin Devamı

2018'DEN BERİ KULÜP ÇALIŞTIRMIYOR

2013-14 sezonunda Türkiye'de Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini, sonrasında Inter ve Zenit'in başında görev almıştı. Mayıs 2018'de Zenit'teki görevinden ayrılan başarılı teknik adam, 2018'in yaz aylarında İtalya Milli Takımı'nın başına geçmişti. 2023'ün yaz aylarına kadar İtalya'yı çalıştıran Roberto Mancini, görevinden istifa ederek Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü olarak farklı bir maceraya atıldı.

Roberto Mancini için İngiltere Premier Lige dönüş iddiası

PREMİER LİG'E DÖNEBİLİR

Roberto Mancini, 2009-13 yılları arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin menajeri olarak görev yapmıştı. 2011'de FA Cup'ı kazanan Mancini yönetimindeki Manchester City, 2011-12 sezonunda tarihi bir şampiyonluğa imza atmıştı. Şimdi İtalyan hoca için yeniden İngiltere'ye dönüş iddiaları yükselmiş durumda.

Haberin Devamı

Roberto Mancini için İngiltere Premier Lige dönüş iddiası

SUUDİ ARABİSTAN BAĞLANTISI

HITC'nin haberine göre Roberto Mancini, yaz aylarında Newcastle United'ın başına geçebilir. Suudi Arabistan Yatırım Fonu destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle'da Eddie Howe'un bu sezon takımla sergilediği performansın endişe yarattığı ve yeni sezonda takımın başında olmasının zor görüldüğü belirtiliyor. Henüz bir karar alınmamış olsa da Newcastle'da olası bir değişim için çalışmalarda bulunulduğu ve Suudi Arabistan Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin isminin öne çıktığı aktarılmakta.

YORUM YAZ