MENÜ

Real Madrid'de Carlo Ancelotti B planını devreye soktu: Arda Güler!

Manchester City'i penaltılar sonucunda Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Real Madrid, La Liga'da ezeli rakibi Barcelona ile karşı karşıya geldi. El Clasico'dan da galibiyetle ayrılan İspanyol devi ligde farkı dokuz puana kadar çıkardı. İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan Real Madrid'de Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin baş rolünde Arda Güler'in olduğu B planını devreye soktuğunu duyurdu. İşte detaylar...

Real Madrid'de Carlo Ancelotti B planını devreye soktu: Arda Güler!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'i eledikten sonra, La Liga'nın 32. haftasında Barcelona'yı konuk edecek Real Madrid, altıncı dakikada 1-0 geriye düşse de sahadan 90+1'de gelen golle 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

DOKUZ PUAN FARK!

El Clasico'dan üç puanla çıkan Real Madrid, ikinci sırada Barcelona ile aradaki farkı dokuz puana çıkarmayı başardı. Ligin sona ermesine altı hafta kala İspanyol devi artık şampiyonluk için bir bakıma gün saymaya başladı.

Real Madrid'in kalan maçları: Real Sociedad (D), Cadiz, Granada (D), Alaves, Villarreal (D), Real Betis.

'B PLANI DEVREYE GİRİYOR'

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih ile eşleşen Real Madrid, bu dev maç öncesi ligde Real Sociedad'a konuk olacak. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin Alman ekibiyle oynanacak maç öncesi rotasyona gideceği öğrenildi.

Real Madridde Carlo Ancelotti B planını devreye soktu: Arda Güler

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ta yer alan 'B planı devreye giriyor' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi: "Lig şampiyonluğunu çantada keklik gören Ancelotti, Güler'in önderliğinde daha az düzenli oyunculara forma verecektir. Anoeta da Münih öncesinde Militao için bir test olacak."

Haberin Devamı

'ARDA GÜLER'İN ZAMANI'

Haberin devamında, Carlo Ancelotti'nin El Clasico sonrası Arda Güler için 'Artık daha fazla süre alacak' açıklaması hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı: "Sadece Militao (sakatlık nedeniyle) ve bir grup genç oyuncu Arda'dan daha az oynama süresine sahip. Şu an için yazın ayrılmak gibi bir planı yok. Ancak ayrılırsa da talipleri eksik olmayacaktır (Sevilla ve Betis şimdiden Real Madrid'in kapısını çaldı). Arda Güler'in önündeki altı sınavdan ilki Anoeta'da Real Socieada'a karşı olacak."

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla mangal yaptı, halay çekti

TAKIM ARKADAŞLARINI AĞIRLADI

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde ağırladı. El Classıco’dan sonra Al Fiko temalı olan yemekte (Fikret Aydoğdu) genç yıldız, İspanyol devinin yıldız isimleriyle beraber mangal partisi yaptı ve hep beraber yemek yediler.

Real Madridde Carlo Ancelotti B planını devreye soktu: Arda Güler

Birlikte masa tenisi ve çeşitli oyunlar da oynayan grup, son olarak Arda Güler'in isteğiyle halay çekti.

Real Madridde Carlo Ancelotti B planını devreye soktu: Arda Güler

YORUM YAZ