MENÜ

Premier Lig'in yeni yıldızı Cole Palmer! Chelsea'den zam kapıda...

Fazla forma şansı bulamadığı için sezon başında Manchester City’den ayrılan ve 47 milyon Euro karşılığında Chelsea’ye transfer olan Cole Palmer, Ada’da şov yapıyor. Son Manchester United maçının kahramanı Palmer, bu sezon 36 karşılaşmada 12 asist yaptı, 19 da gol attı.

Premier Lig'in yeni yıldızı Cole Palmer! Chelsea'den zam kapıda...

İngiltere Premier Ligi’nde önceki gün nefesleri kesen mücadelede Chelsea, 2-0 öne geçtiği ve daha sonra 3-2 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada Manchester United’ı, uzatmada attığı gollerle 4-3 yendi.

Haberin Devamı

Maviler, United karşısındaki 12 maçlık (4 yenilgi, 8 beraberlik) galibiyet hasretine de böylece nokta koymuş oldu. Chelsea’yi zaferi getiren golleri Gallagher ve hat-trick (2’si penaltıdan) yapan Ada’nın yeni gözdesi Cole Palmer ağlara yolladı. Palmer, bu sezonun başında Manchester City’den 47 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Premier Ligin yeni yıldızı Cole Palmer Chelseaden zam kapıda...

8 PENALTIDA DA TAM İSABET

Daha fazla oynamak için Pep Guardiloa’nın City’sinden ayrılma kararı alan İngiliz futbolcu, bu sezonki olağanüstü performansıyla herkesi büyülemeyi başardı. 21 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar 8 penaltı vuruşunda da hedefi buldu. Premier Lig’deki son 5 maçında 6 gol ve 2 asistle oynayan Palmer, bu kulvarda çıktığı 25 mücadelede 8 asist ve 16 golle oynadı. Maviler’le 2030’a kadar kontratı bulunan İngiliz yıldızın, bu sezon çıktığı 36 karşılaşmada 12 asisti, 19 da golü bulunuyor.

Haberin Devamı

Premier Ligin yeni yıldızı Cole Palmer Chelseaden zam kapıda...

HAFTALIĞINA ZAM KAPIDA

Maviler’le sözleşmesi 2030’da bitecek olan 21 yaşındaki futbolcunun haftalık 80 bin Pound olan ücretine yakın da zaman yapılması bekleniyor.

Arda Güler'in David Alaba'yla Türkçe sohbeti
YORUM YAZ