MENÜ

(ÖZET) MKE Ankaragücü - Pendikspor maçı sonucu: 0-0 | Ankara'da kazanan çıkmadı

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü, Pendikspor'u konuk etti. Kritik maçta gol sesi çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

(ÖZET) MKE Ankaragücü - Pendikspor maçı sonucu: 0-0 | Ankara'da kazanan çıkmadı

Trendyol Süper Lig'in 37 hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü, Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç 0-0'lık skorla sona erdi.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından Ankaragücü 40 puanla küme düşme hattının 1 puan ve 1 sıra üzerinde yer aldı. Pendikspor puanını 37 yaptı.

Pendikspor'un matematiksel olarak ligden düşmesi henüz kesinleşmedi. İstanbul ekibinin son maçında, diğer maçların da sonuçlarına bağlı olarak şu an için Gaziantep FK'ya karşı 26 farklı galibiyet alması ve Ankaragücü'nün de Trabzonspor'a mağlup olması gerekiyor.

MKE ANKARAGÜCÜ - PENDİKSPOR: 0-0 (MAÇ SONUCU)

21. dakikada sol kanatta Kazımcan’ın kullandığı uzun taç atışında, penaltı noktasına gelen topu kaleci Erdem Canpolat tek yumruk ile uzaklaştırdı.

30. dakikada Kazımcan Karataş'ın pasında Rodrigues topu kontrol ederek sol taraftan ceza alanına girdi. Pendikspor kalecisi Erdem zamanında kalesini terk ederek topu taca göndermeyi başardı.

70. dakikada Ankaragücü’nde Moreira’nın uzun pasında Sowe topu kontrol etti ve Alpaslan’dan sıyrıldı. Sowe'un yerden pasında Ali Kaan'dan önce savunmada Welinton araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

90+3. dakikada Lusamba'nın pasında topla buluşan Erencan'ın, kaleci Bahadır Han Güngördü ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta Radakovic çizgi üzerinden çıkardı.

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Mujakic, Radakovic, Kazımcan Karataş, Tolga Ciğerci, Pedrinho, Efkan Bekiroğlu, Garry, Bassogog, Sowe.

Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan Öztürk, Welinton, Sequeira, Midtsjö, Lusamba, Gökcan Kaya, Halil Akbunar, Diaby, Umut Nayir.

 

YORUM YAZ