MENÜ

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Benfica ile Inter kozlarını paylaştı. Konuk ekip Inter, Barella ve Lukaku'nun golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve rövanş mücadelesi öncesi önemli bir avantaj yakalamayı başardı.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Benfica ile Avrupa'ya damga vuran İtalyan takımları arasında yer alan Milano temsilcisi Inter karşı karşıya geldi. Inter, maçın kontrolünü baştan sona kadar elinde tutmayı başardı ve sahadan 2-0 galip ayrılarak istediğini aldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

 Benfica-Inter maçı başladı.

8. dakikada Inter, mücadeledeki ilk pozisyona giren ekip oldu. Inter atağında Edin Dzeko kafa vuruşunu yaptu ancak top kaleyi bulmadı.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

18. dakikada ev sahibi Benfica Joao Mario ile geldi ancak şutunda çerçeveyi bulmadı.

24. dakikada konuk ekip Inter, Acerbi ile gol aradı ancak girişim sonuçsuz kaldı.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı.

INTER GOLÜ BULDU!

GOL| 50 dakikada  sol kanattan hücuma kalkan Bastoni, uzak kale direğine doğru ortasını yaptı, Nico Barella'nın kafa vuruşuyla Inter, deplasmanda Benfica önünde 1-0 öne geçti.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

MKHİTARYAN NET GOLÜ KAÇIRDI!

66. dakikada gelişen Inter atağında Barella, topsuz alanda koşu yapan Mkhitaryan'a çok güzel bir pas attı. Ermeni futbolcu sol çaprazdan ceza sahasına girip şutunu çekti ancak kaleci Vlachodimos net gol pozisyonunu kurtardı.

Haberin Devamı

78. dakikada golün asistini yapan Bastoni, yine aynı yere aynı güzellikte orta yaptı, hücuma çıkan Dumfries'in kafa vuruşunu kaleci Vlachodimos kurtardı.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

LUKAKU FARKI 2'YE ÇIKARDI

80. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Dumfries ceza sahasına doğru orta yapak istedi ancak top Joao Mario'dan döndü. Daha Sonra VAR'ın uyarısıyla karşılaşmanın hakemi pozisyonu izledi ve Joao Mario'nun ceza sahası içinde elle oynadığına karar verdi. Penaltı noktasına geçen Lukaku, skoru 2-0'a getirdi.

(ÖZET) Benfica-Inter maç sonucu: 0-2

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan ekibi Inter, deplasmanda Portekiz ekibi Benfica'yı 2-0 mağlup ederek rövanş mücadelesi önemli bir avantaj elde etti.

Benfica-Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Estadio da Luz'da oynanacak Benfica-Inter maçı bu akşam saat 22.00'de başladı. Exxen'den naklen yayınlanan karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde.

Benfica-Inter 11'ler

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, António Silva, Morato, Grimaldo, Florentino, Chiquinho, João Mário, Aursnes, Rafa Silva, Gonçalo Ramos.

Inter: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro Martínez, Dzeko

YORUM YAZ