MENÜ

Melo'nun çıldırmasının asıl nedeni ortaya çıktı! Grealish'ten jet hızında cevap geldi

Manchester City'nin Cuma akşamı Fluminense'yi 4-0 yendiği maçın ardından Galatasaray'ın eski yıldızı Melo, adeta çılgına döndü ve Walker'la Grealish'in üstüne yürüdü. Üç futbolcunun arasında arbede yaşanırken diğer oyuncular araya girerek olayın daha da büyümemesi için ortamı sakinleştirmeye çalıştı. 40 yaşındaki Melo, maçın ardından yaptığı açıklamada kendisini asıl sinirlendiren şeyi açıkladı. İşte detaylar...

City, Cuma akşamı Fluminense'ye karşı aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından Kulüpler Dünya Kupası başarısını kutlamak için orta alanda çember oluşturdu. Ancak, tam da o sırada Melo sinirli bir şekilde Walker ve Grealish'in üzerine doğru yürüyerek küçük çaplı bir kaos yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Melo, kendisine ve takımına yönelik saygısızlık yapıldığının altını çizerken özellikle Grealish'in söylediği sözün kendisini çıldırttığını itiraf etti. 

İşte Melo'yu çılgına çeviren şey!

Maçın ardından Melo, "Sosyal medyada benim ortalığı karıştırdığımı söyleyen aptalları gördüm" dedi ve ekledi:
"Bugün Grealish, Fluminense'ye saygısızlık yaptı ve buna asla izin vermem. Oyunun sonunda oley diye bağırıyordu. Bu taraftarlar için. Taraftar ole diye bağırabilir. Sahadaki sporcu karşı takıma saygısızlık yapamaz.

"Yani, kendilerine gazeteci diyen ve zaten sorun çıkardığımı söyleyen aptallar için, herhangi bir kafa karışıklığı yaratmadım, tam tersine bu sporcu tarafından köşeye sıkıştırılan Martinelli'yi savunmaya gittim. Yine olsa, yine yaparım. Ben bir savaşçıyım."

Haberin Devamı

Melonun çıldırmasının asıl nedeni ortaya çıktı Grealishten jet hızında cevap geldi

Grealish'ten jet hızında yanıt!

Grealish ise bu açıklamaların ardından tek cümleyle X'ten Melo'nun sözlerine şöyle cevap verdi: "Bir kez bile oley demedim."

Bu sezonki 5. kupa!

City, rakibinin maç boyunca orta sahayı geçmesine bile izin vermedi ve neredeyse tek taraflı bir maç oldu. Oldukça rahat geçen mücadelenin sonunda İngiliz ekibi, sezonun beşinci kupasını kazandı.

Çarşamba günü Goodison Park'ta Everton ile karşılaşacakları maçla Premier Lig mücadelesine geri dönecek olan City'de şampiyonluk coşkusu bir süre daha devam edecek. Ardından tüm konsantrasyonlarını lige verecekler.

Melonun çıldırmasının asıl nedeni ortaya çıktı Grealishten jet hızında cevap geldi

YORUM YAZ