MENÜ

Pendikspor kendisini ateşe attı, Kayserispor rahatladı! (Pendikspor 1-2 Kayserispor ÖZET)

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Kayserispor, 1-0 geriye düştüğü maçta Pendikspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Pendikspor bu mağlubiyetle kümede kalma savaşında ağır bir darbe alırken Kayserispor ise puanını 40'a yükselterek rahatladı.

Pendikspor kendisini ateşe attı, Kayserispor rahatladı! (Pendikspor 1-2 Kayserispor ÖZET)

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde, küme düşme hattında bulunan Pendikspor ile tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşmak isteyen Kayserispor karşı karşıya geldi. Konuk ekip, Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda İstanbul temsilcisini 2-1 mağlup ederek derin bir 'oh' çekti.

Haberin Devamı

AÇILIŞ N'DIAYE'DEN

Karşılaşmaya hızlı başlayan Pendikspor, henüz yedinci dakikada Badou N'Diaye'nin golüyle 1-0 öne geçti. Savunmanın uzaklaştırmak istediğ topu ceza sahası içi sağ çaprazında önünde bulan N'Diaye gelişine vuruşunu yaparak ağları havalandırdı. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kalan ise Boa Morte, arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Pendikspor kendisini ateşe attı, Kayserispor rahatladı (Pendikspor 1-2 Kayserispor ÖZET)

SON SÖZÜ BOURABIA SÖYLEDİ

İkinci yarısının nefesleri kestiği mücadelede Kayserispor, Mehdi Bourabia'nın 56. dakikada kaydettiği gol ile deplasmanda öne geçti. Pendikspor, 71. dakikada Mame Thiam'ın golüyle beraberliği yakalasa da bu gol, VAR tavsiyesi ile kenara gelen ve pozisyonu monitörden izleyen hakem Zorbay Küçük tarafından 'elle oynama' gerekçesiyle iptal edildi.

Haberin Devamı

PENDİKSPOR AĞIR YARA ALDI

Bu sonuçla birlikte küme düşme potasında bulunan Pendikspor, 30 puanda kaldı ve ligin bitimine dört hafta kala işini zorlaştırdı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Kayserispor ise puanını 40'a yükselterek rahatlamış oldu. Pendikspor önümüzdeki hafta Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kayserispor ise Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Pendikspor - Kayserispor maçının ilk 11'leri

Pendikspor: Burak, Erdem, Alpaslan, Murat, Nuno, Ndiaye, Gökcan, Lusamba, Halil, Thiam, Umut.

Kayserispor: Bilal, Hasan Ali, Kolovetsios, Arif, Gökhan, Bourabia, Shukurov, Ramazan, Cardoso, Boa Morte, Nazon.

Maçın önemli anları

1' Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı ve maç başladı!

7' GOL | Badou N'Diaye attı, Pendikspor öne geçti... Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası içi sağ çaprazında önünde bulan N'Diaye sağ ayağıyla gelişine sert vurdu, top yakın köşeden ağlara gitti: 1-0.

45+2' GOL | Boa Morte attı, Kayserispor beraberliği yakaladı... Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cardoso ortayı yaptı, arka direkte bulunan Boa Morte'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

56' GOL | Bourabia attı, Kayserispor öne geçti... Yakın mesafeden kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bourabia yerden sert vurdu, barajı geçen top kaleci Burak'ın sağından ağlarla buluştu: 1-2.

Haberin Devamı

74' GOL İPTAL | Pendikspor'un ikinci golü elle oynama nedeniyle iptal edildi... Ceza sahası içi sol çaprazında topu kontrol eden Thiam vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Ancak VAR tavsiyesi ile kenara gelen hakem Zorbay Küçük, pozisyonu izledikten sonra elle oynama gerekçesiyle golü iptal etti.

90+12' MAÇ BİTTİ! | Son düdük çaldı ve İstanbul'da karşılaşma sona erdi.

 

YORUM YAZ