MENÜ

Jeremain Lens'ten Beşiktaş itirafı! Wesley Sneijder sözleri

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giyen Jeremain Lens, kariyerine Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles'te devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonraki süreç hakkında konuştu ve ilginç bir itirafta bulundu.

Jeremain Lens'ten Beşiktaş itirafı! Wesley Sneijder sözleri

Futbolculuk kariyerini Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles'te sürdüren Jeremain Lens, Voetbal Zone'ye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SÜPER LİG KARNESİ

2016-2017 sezonunda Sunderland takımından Fenerbahçe'ye kiralanan Jeremain Lens, sarı-lacivertli forma ile toplam 36 resmi maça çıktı. Hollandalı futbolcu bu karşılaşmalarda 5 kez gol atarken, 17 kez de asist performansı sergiledi.

Jeremain Lensten Beşiktaş itirafı Wesley Sneijder sözleri

Lens, kiralıktan döndükten sonra Beşiktaş forması giymeye başladı. Tecrübeli futbolcu siyah-beyazlı forma ile toplam 102 maça çıktı ve söz konusu maçlarda 12 gol atarken, 20 de asist yaptı.

Jeremain Lens'in bonservsini 4 milyon 90 bin euroya alan Beşiktaş, 2020-2021 sezonunda Fatih Karagümrük'e kiraladı. İstanbul temsilcisinde 16 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

SEZON PERFORMANSI

Jeremain Lens, FC Versailles formasını geçen sezon 14 resmi maçta giydi. 35 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Jeremain Lens aynı zamanda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Hollandalı oyuncunun FC Versailles ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Jeremain Lens'in güncel piyasa değeri 50 bin euro. Hollanda Milli Takımı'nda 34 maça çıkan Jeremain Lens, 8 gol attı.

Jeremain Lensten Beşiktaş itirafı Wesley Sneijder sözleri

SON DAKİKA TRANSFER GELİŞMESİ!

Versailles'e transfer sürecini anlatan Hollandalı futbolcu, "Bir gün arabada otururken, 'Tanrım, artık topa bile düzgün şekilde vuramıyorum!' dedim. Sonra antrenörümü çağırdım ve çalışmaya başladık. Daha sonra da Versailles serüvenim başladı" diye konuştu.

'WESLEY SNEİJDER GİBİ GÖRÜNMÜYORDUM'

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 110 kiloya ulaştığını dile getiren Jeremain Lens, "Beşiktaş'tan ayrılıp kulüpsüz kaldığım dönemde ve fit durumda değildim. Biraz fazla kilom vardı. 110 kiloya ulaşmıştım ancak boyum 1.78 olduğu için büyük bir göbeğim oluşmadı. Wesley Sneijder gibi görünmüyordum yani" açıklamasını yaptı.

Jeremain Lensten Beşiktaş itirafı Wesley Sneijder sözleri

Suudi Arabistan'a transfer olmak istediğini dile getiren Jeremain Lens, "Muhtemelen evet ancak heyecan verici bir teklif gelirse devam edebilirim. Arabistan'daki teklifleri görüyorsunuz, ben de oradan payımı almak isterim" ifadelerini kullandı.

Jeremain Lensten Beşiktaş itirafı Wesley Sneijder sözleri

 

YORUM YAZ