MENÜ

Galatasaray'a İspanya'dan sürpriz transfer önerisi! Patrick van Aanholt yerine Toni Lato

Spor Toto Süper Lig'de 662 gün aradan sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da forma giyen Patrick van Aanholt transferde çeşitli takımlarla anılmıştı. Sol bek mevkisinde Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlığı Hollandalı oyuncuya gün doğmasını sağlasa da Galatasaray bu pozisyon için arayışlarına devam ediyor. Ocak ayı öncesinde Galatasaray'a aracılar vasıtasıyla önerilen son isim ise; La Liga ekibi Valencia'da forma giyen sol bek oyuncusu Toni Lato oldu.

Galatasaray'a İspanya'dan sürpriz transfer önerisi! Patrick van Aanholt yerine Toni Lato

Transfer döneminde daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de anılan 25 yaşındaki futbolcunun menajeriyle önümüzdeki günlerde temasa geçileceği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuya İspanya dışında Yunanistan'dan da talipliler olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS, CİMBOM'A RAKİP OLDU

Lato'ya Yunanistan'ın önde gelen takımlarından biri olan Olympiakos da kadrosuna katmak istiyor. Olympiakos Teknik Direktörü Michel Gonzalez, La Liga'dan tanıdığı futbolcunun alınması yönünde bir rapor verdi.

VALENCIA'DAN KESİN AYRILIYOR MU?

Teknik direktörlüğünü İtalyan çalıştırıcı Gennaro Gattuso'nun yaptığı ve milli stoperimiz Cenk Özkcar'ın da formasını giydiği Valencia, henüz İspanyol sol beke sözleşme uzatma konusunda resmi bir teklif yapmadı.

Haberin Devamı

Galatasaraya İspanyadan sürpriz transfer önerisi Patrick van Aanholt yerine Toni Lato

Teknik direktör Gattuso da oyuncu ile kontrat uzatmalarının zor olduğunu daha önce dile getirmişti.

LATO'NUN GÜNCEL DEĞERİ

Galatasaray'a aracılar vasıtasıyla önerilen Lato'nun güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro civarında. Lato'ya 2018 yılında 8 milyon euro değer biçiliyordu. Futbolcu bu sezon 9 maçta 270 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. Lato daha önce Osasuna ve PSV Eindhoven formaları da giydi. (Takvim)

YORUM YAZ