MENÜ

Galatasaray - Adana Demirspor maçı bilet fiyatları

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Adana Demirspor ile 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı bilet fiyatları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında, 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Adana Demirspor A.Ş. Takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri, 28 Mart Salı günü saat 14:00’da passo.com.tr adresinden satışa sunuldu.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLAMA YAPTI

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2023-2024 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 28 Mart Salı günü saat 14.00‘te, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup; 29 Mart Çarşamba günü saat: 11.00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına 31 Mart Cuma saat 20.30’dan sonra Adana Demirspor kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı bilet fiyatları

YORUM YAZ